08-34 47 00Vanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Airthings WaveArt.nr: MW14900

Airthings
Radonmätare
Beskrivning
Art.nr: MW14900
Batteridriven radonmätare med färgindikator för snabb indikation av radonhalten. Det är bara att vinka framför Airthings Wave för att få en visuell indikation på radonnivån. Utrustad med Bluetooth för smidig anslutning till smartphone. Via appen ser du radonnivå, graf med mera.
1610.00 kr
Inkl. moms
Skickas inom 4-6 veckor
Beskrivning
Art.nr: MW14900
Batteridriven radonmätare med färgindikator för snabb indikation av radonhalten. Det är bara att vinka framför Airthings Wave för att få en visuell indikation på radonnivån. Utrustad med Bluetooth för smidig anslutning till smartphone. Via appen ser du radonnivå, graf med mera.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Egenskaper

Airthings Wave är en batteridriven radonmätare med färgindikator för snabb indikation av radonhalten. Det är bara att vinka framför Airthings Wave för att få en visuell indikation på radonnivån. Grönt betyder bra, gult för varning och rött för att det är högt radonhalt. Radonmätaren är utrustad med Bluetooth för smidig anslutning till smartphone. Via appen ser du radonnivå, graf med mera. Airthings Wave är i första hand avsedd för hemmet, men även för bland annat arbetsplatser, offentliga byggnader, förskolor och skolor.   Med hjälp av radonmätaren Airthings Wave får du snabbt och precist fram om du har problem med radon i en fastighet. Instrumentet kräver inga inställningar eller knapptryckningar, det är bara att stoppa i batterierna så startar mätningen.  Denna radonmätare är perfekt för att snabbt identifiera om det finns problem med radon i en fastighet, t.ex vid husköp. Radonmätaren Airthings Wave är även ett mycket smart val för den som vill ha kontroll på radonhalten efter en genomförd radonsanering. Om åtgärden, t.ex ventilationen, skulle haverera så kan man snabbt se det på radonhalten och åtgärda problemet.  För både orienterande och uppföljande mätning gäller att de bör utföras under eldningssäsong. Skälet till detta är att det är svårt att tolka mätningar som görs under den varma årstiden. När skillnaden mellan utom- och inomhustemperaturen är liten fungerar självdragsventilation dåligt vilket påverkar både luftomsättning och inläckage av markradon. Inte heller för byggnader med mekanisk ventilation är sommarsäsongen lämplig för mätning på grund av omfattande vädring och för att luftomsättningen påverkas av självdrag även i dessa byggnader.  Airthings Wave är utvecklad i Norge med stöd från Innovation Norge och norska Vetenskapsrådet.
 • Batteridriven radonmätare med färgindikator
 • Konstruerad för att fästa på vägg eller tak
 • Bluetooth för smidig anslutning till smartphone. Via appen ser du radonnivå, graf med mera
 • Lagrar temperatur och luftfuktighet
 • Håll själv koll på radonhalten i bostaden
 • Lätt att använda
 • Hög precision
 • Ger snabb och exakt mätning av radonhalt
 • Kort- och långtidsmätningar
 • Idealiskt för hemmet, men även för bland annat arbetsplatser, offentliga byggnader, förskolor och skolor

Leveransomfattning

 • 2 stycken AA-batterier
Tekniska data:  
Mätområde temperatur 4°C till +40°C
Mätområde luftfuktighet <85% relativ luftfuktighet
Mätområde radon 0-100000 Bq / m³
Mätosäkerhet Korttidsmätning (1 vecka): <20% efter en vecka vid 100Bq / m³Långtidsmätning (1 månad): <10% efter en månad vid 100Bq / m³
Batterier 2 x AA-batterier alkaliska (Driftstid på ca 1,5 år)
Vikt med batterier 219 gram
Mått Höjd: 36 mmRadie: 120 mm
 

Tekniska data

EAN 7090031109103

Nedladdningsbara filer

Videoklipp

Recensioner

Rekommenderat