Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Mejselhammare

Du har hittat till vår sida för tryckluftsdrivna mejselhammare och har troligen ett tungt jobb framför dig. Men låt oss underlätta ditt arbete! Vi har ett brett sortiment av mejselhammare som gör slitet i renoveringen lättare.
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
15 produkter
  • 1
Du har hittat till vår sida för tryckluftsdrivna mejselhammare och har troligen ett tungt jobb framför dig. Men låt oss underlätta ditt arbete! Vi har ett brett sortiment av mejselhammare som gör slitet i renoveringen lättare.

Vad är en mejselhammare?


Mejselhammaren är ett verktyg som används för att nagga eller bryta upp betong. Med en mejselhammare i ditt liv så är du redo för en mängd olika arbetsuppgifter vad gäller bilning av hårda material.

Hur använder jag en mejselhammare?


Att använda en mejselhammare är enklare än vad man kan tro. Välj ut vilket redskap du vill bila med och spänn fast det ordentligt i maskinen. Se till att ha ordentlig skyddsutrustning så som skyddsglasögon på dig innan du sätter fart. Ska du använda en tryckluftsdriven variant kopplar du in maskinen till din kompressors sladdvinda. Därefter är det bara att föra mejseln mot det som ska bilas bort, exempelvis kakel eller betong, och köra i gång.

Vilken mejselhammare ska jag köpa?


Hos Proffsmagasinet hittar du dels mejselhammare för en lägre budget, dels ett urval för dig som vill investera en större slant i ditt verktyg. Att investera i en riktigt bra mejselhammare innebär att du kan vänta dig att den håller under en längre tid. Exempelvis finns det långlivade mejselhammare med legerad cylinder i ett stycke för extra lång livslängd. Fråga dig själv hur mycket du kommer använda ditt verktyg och utgå ifrån det.

Gör dig redo för att mejsla!


Välj mellan tryckluftsdrivna mejselhammare från välkända varumärken så som Ingersoll Rand, Chicago Pneumatic och Metabo. Ett av de vanligaste utförandena av mejselhammare är att det medföljer ett set med mejslar i olika storlekar. Detta är ett bra val om du vill ha ett set med mejslar för de vanligaste användningsområdena med dig redan från start. Väljer du en mejselhammare utan tillbehör så kan du givetvis sätta ihop ett eget mejselkit anpassat efter ditt behov. Du hittar mejslar till din mejselhammare här!