Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Bosch DIY-batterikampanj

Köp ett elverktyg eller en trädgårdsmaskin från Bosch DIY och få ett batteri på köpet. Kampanjen gäller utvalda produkter från Bosch DIY till och med 30/6.

För att kunna delta i kampanjen ska du under den period som kampanjen pågår göra följande:

1. Köp en 36V POWER FOR ALL trädgårdsmaskin eller ett 18V POWER FOR ALL elverktyg eller en trädgårdsmaskin från Bosch Home and Garden. Robotgräsklippare, Bosch Unlimited dammsugare (från Bosch Home Appliances) eller Universal USB 18V45 är inte inkluderade i kampanjen.

2. Registrera produkten och aktivera kampanjen senast 30 dagar efter köpet (kl 23:59) på kampanjsajten https://www.bosch-diy.com/se/sv/diy-deals. När du registrerar dig för att delta i kampanjen skapas en personlig Bosch DIY-användarprofil om du inte redan har en sedan tidigare.

3. Aktivera kampanjen efter genomförd produktregistrering enl. punkt 2.

4. Ladda upp en kopia av fakturan/kvittot och fyll i fälten. Observera att både inköpt verktyg och inköpsdatum samt återförsäljare måste framgå tydligt på fakturan/kvittot.

5. Efter korrekt avslutad registrering, kommer ett bekräftelsemeddelande om deltagande att visas på skärmen, och ett bekräftelsemeddelande kommer att skickas till den angivna e-postadressen. Om en del av de lämnade uppgifterna är ofullständiga kommer deltagaren att kontaktas via e-post i syfte att erhålla den saknade informationen.

OBS! Kampanjprodukter måste vara inköpta under kampanjens giltighetsperiod. För detta syfte räknas fakturadatum. Kampanjen kan inte kombineras med andra kampanjer och rabatter från Bosch-koncernen. Varje deltagare kan maximalt registrera två 18V och två 36V produkter och därmed maximalt erhålla fyra batterier.

6. Deltagare som har uppfyllt villkoren får inom fyra veckor efter utlöpt registreringsperiod skickat ett 36V-batteri eller ett 18V-batteri, beroende på vilken produkt kund köpt. Vid köp och registrering av en 18V maskin skickas ett 18V 3,0Ah batteri, vid köp av en 36V gräsklippare skickas ett 36V 4,0Ah batteri och vid köp av en 36V grästrimmer eller lövblås skickas ett 36V 2,0Ah batteri.

Åldergräns för att delta: 18 år

Bosch förbehåller sig rätten att när som helst ändra samtliga villkor.

Villkor för 18V-batterikampanj

Villkor för 36V-batterikampanj

  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
42 produkter
  • 1