Kontakta ossVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Trädgårdssäsong

Trädgårdssäsongen är här med allt vad den innebär i form av gräsklippning, beskärning, odling och uteliv. Vad hittar du på i år? Vi har allt du behöver för dina stora och små trädgårdsprojekt!

Utemiljö & grillsäsong

Utemiljö & grillsäsong

Finns det något bättre än att umgås och laga mat under bar himmel? Här hittar du allt du behöver för att värma upp uteplatsen, lysa upp trädgården och bygga det perfekta uteköket.

Utomhusmatlagning

Expert från Muurikka: Så lyckas du med utomhusmatlagningen

Finns det någonting bättre än att laga mat under bar himmel tillsammans med familj eller vänner? Samtidigt som grilltrenden håller i sig har allt fler fått upp ögonen för nya sätt att laga mat utomhus, med stekhällar, eldfat och rökugnar.

Smart belysning

6 anledningar att satsa på smart belysning i trädgården

Att styra belysningen inomhus med telefonen eller rösten har för många blivit en självklarhet. Näst på tur är belysningen i trädgården, på balkongen och på uteplatsen. I den här artikeln listar vi sex anledningar att satsa på smart utomhusbelysning.

Utomhusbelysning

Experten: Så ska du tänka när du väljer utomhusbelysning

Vad ska man tänka på när man väljer utomhusbelysning? Vad är trendigt just nu? Och hur skapar man en belysning som står sig över tid? Vi kontaktade Toni Josifovski på Konstsmide för att snacka form, funktion, teknik och tradition.

Solcellslampor

Så väljer du rätt utomhusbelysning

Med utomhusbelysning kan du förlänga kvällarna, höja stämningen och skapa en trygg och säker miljö runt ditt hem. I den här artikeln reder vi ut allting du behöver veta för att välja rätt lampor till din utomhusbelysning.

Gräsklippare

Gräsklippare

Din gräsmatta behöver klippas och underhållas för att växa och må bra. Här har vi samlat olika typer av gräsklippare som ger dig ett jämnt och snyggt resultat. Varför inte luta dig tillbaka och låta en robotgräsklipparen göra jobbet?

Gräsklippare

Gräsklippare - så väljer du rätt typ för din trädgård

Funderar du över vilken sorts gräsklippare du ska köpa? I den här guiden går vi igenom de vanligaste gräsklippartyperna och hjälper dig att välja rätt gräsklippare för din trädgård.

Robotgräsklippare

Så fungerar en robotgräsklippare

Varför släpa omkring en tung gräsklippare när du egentligen vill ligga i hängmattan och njuta av semestern? I den här artikeln förklarar vi hur en robotgräsklippare fungerar och vad du ska tänka på innan köp.

Plantering & gräsmatta

Plantering & gräsmatta

Drömmer du om den grönaste och frodigaste gräsmattan i kvarteret? Vi har trädgårdsverktyg, bevattningssystem, gödselspridare och allt annat du behöver för att hålla din gräsmatta snygg och välmående.

Plantering

Plantering - välj rätt tidpunkt för bästa resultat

Kliar det i dina gröna fingrar? När trädgårdssäsongen är på ingång kommer denna guide hjälpa dig att hålla reda på när det är dags att plocka fram trädgårdshandskarna och börja plantera, oavsett om det gäller perenner och rosor eller potatis och syrener.

Gräsmatta

Allt du behöver veta för att sköta gräsmattan - månad för månad

Drömmer du om en tät, stark och grön gräsmatta? I så fall är du inte ensam. I den här guiden hjälper vi dig att få den grönaste och mest frodiga gräsmattan på gatan!

Kantsax

9 maskiner och verktyg som hjälper dig ta hand om gräsmattan

En grön och välmående gräsmatta är resultatet av tålamod och hårt arbete. För att lyckas behöver du kunskap om hur man sköter en gräsmatta, men också rätt utrustning. I den här artikeln går vi igenom 9 maskiner, verktyg, redskap och prylar som hjälper dig att uppnå dina drömmars gräsmatta.

Grästrimmer

Så väljer du grästrimmer eller röjsåg

Grästrimmern är ett av de viktigaste trädgårdsverktygen för att få en välansad och välmående trädgård. I den här guiden berättar vi allt du behöver veta för att välja rätt grästrimmer eller röjsåg.

Trädgårdsredskap & odling

Trädgårdsredskap & odling

Våren är äntligen här och nu är det hög tid att odla, plantera och beskära. Vi har krattor, räfsor, grepar, sekatörer, grensaxar och andra verktyg som hjälper dig att forma din drömträdgård.

Beskära äppelträd

Beskära äppelträd - så här gör du

För att ditt äppelträd ska bli stadigt och vackert och ge god skörd är det viktigt att beskära det på rätt sätt. Läs denna guide till hur du beskär dina äppelträd och se fram emot ett ännu ståtligare träd med mer frukt nästa säsong!

Odla i pallkrage

Odla i pallkrage - så gör du en egen

Att odla sina egna grönsaker, örter eller bär är både gott och tillfredsställande, och har du inte plats för ett helt trädgårdsland är en mindre pallkrage ett utmärkt alternativ. Här följer lite tips och inspiration till hur du gör iordning en pallkrage och vad du kan odla i dem.

  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
4452 produkter