Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Badrum: VVS & inredning Köksblandare

Med en köksblandare ställer du in vattentryck och temperatur i din diskho. Vi på Proffsmagasinet erbjuder ett stort sortiment av köksblandare från en rad varumärken.Läs mer
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
61 produkter
Med en köksblandare ställer du in vattentryck och temperatur i din diskho. Vi på Proffsmagasinet erbjuder ett stort sortiment av köksblandare från en rad varumärken. När du väljer köksblandare har du möjligheten att antingen köpa en tvårattsblandare som har en ratt för varmvatten och en ratt för kallvatten eller en ettgreppsblandare har en spak för både varmt och kallt.

Får jag montera blandare själv?
Du får lov att montera eller demontera dina blandare själv. Känner du dig på något vis tveksam kring ändringar i ditt kök rekommenderar vi att du har kontakt med en rörmokare för att få hjälp eller för att säkerställa att du genomför korrekta installationer. Vid montage av köksblandare är det vanligt att avståndet mellan beslagen är fast, vilket innebär att om du ska byta blandare behöver du ha detta i åtanke. Avståndet mellan rören som leder vatten till och från blandaren kallas cc-måttet och mäts i millimeter från mitten av det ena hålet till mitten av det andra hålet. Om du är i behov av att byta till en ny köksblandare ska det givetvis vara så enkelt som möjligt, därför har vi köksblandare i standardutförande som exempelvis 160cc. Säkerställ att du kontrollerar det cc-mått som din gamla blandare har så att du köper en ny blandare med rätt cc-mått. Läs mer om att byta blandare i vår "Det här behöver du veta"-guide om att byta blandare.

Noga utvalt sortiment
Hos oss på Proffsmagasinet hittar du bland annat köksblandare med diskmaskingavstängning, förspolningsblandare, förspolningsanordningar, utloppspipar och tillbehör till köksblandare från ledande varumärken som Mora, FM Mattsson, Oras, Grohe, Hansgrohe, Gustavsberg och Adora.