Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Diskbänkar & diskhoar

En diskbänk ska förstås både vara snygg och funktionell, och passa in i ditt kök. Här hittar du diskbänkar i olika utföranden, heltäckande eller nedfällda och i rostfritt eller andra material.
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
253 produkter
En diskbänk ska förstås både vara snygg och funktionell, och passa in i ditt kök. För mer traditionella och lantliga kök kan en diskho i porslin vara att föredra, medan en diskbänk i rostfritt stål kan passa bra in ett modernare kök. En diskbänk i rostfritt stål kan också vara det bästa altermativet i ett större kök eller för den större familjen då den är tålig och har minimal risk att gå sönder.

När du köper diskbänk, särskilt online, är det förstås i första hand viktigt att ha koll på vilka mått diskbänken ska ha. Diskbänkar kan också komma med eller utan förborrade kranhål, så du behöver veta om kranen ska fästas i bänkskivan eller inte. De rostfria diskbänkarna finns också både som heltäckande och för nedfällning i bänkskiva, En heltäckande diskbänk ger alltid mer tålig yta, men i ett mindre kök kan en nedfälld diskbänk vara att föredra för att ge mer övrig bänkyta.

Hos Proffsmagasinet hittar du diskbänkar i olika utföranden, heltäckande eller nedfällda och i rostfritt eller andra material, från flera kända varumärken såsom Intra, Contura och Franke.