Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

W.steps

Välj W.steps och varje steg är ett framsteg. Nordens ledande tillverkare av yrkesstegar, arbetsbockar och ställningar för hemmaproffs och professionella hantverkare. I över 80 år har W.steps lett utvecklingen av pålitliga stegar som håller den högsta standarden på marknaden. De är certifierade enligt kvalitetssystemet ISO 9001 och stegarna testas regelmässigt av Sveriges Tekniska Forskningsinstitut (SP). W.steps sätter säkerheten först, på alla höjder. Proffsmagasinet erbjuder ett brett utbud av produkter från W.steps

  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
240 produkter

Gula stegar har blivit grönare

W.steps stegar är lätta att känna igen på den gula färgen. Den gula stegen har också blivit ett grönare alternativ, detta då W.steps har bytt till certifierat aluminium med ett reducerat koldioxidavtryck. Genom att aluminiumet tillverkas av förnybar energi sparas stora mängder koldioxid. Utsläppen i smältningsprocessen blir 75 % lägre jämfört med om aluminium från en världsgenomsnittlig produktion hade använts. Läs mer om W.steps certifierade aluminium här.

Arbetsbockar för stabila projekt

W.steps arbetsbockar är lätta, stabila och praktiska.

Rejäla ståplan

Arbetsbockarna är bredare och har större plattformar än de flesta trappstegar, med stora, robusta ståplan och djupa fotsteg som ger en säker och bekväm arbetsyta att stå på samt använda som förvaringsplats. Alla W.steps stegpallar har breda halkskyddade fotsteg som är säkert infästa i sidoprofilerna. Stabilitet och hållbarhet har prioriterats för att säkerställa bästa möjliga tålighet och säkerhet. De flesta av arbetsbockarna är tillverkade i aluminium, vilket gör dem lätta att transportera och att förvara i trånga utrymmen. De finns både med och utan säkerhetsräcke.

Sikta högt med trygga trappstegar

Trappstegar är användbara hjälpmedel för att kunna utföra arbete på såväl låg som medelhög höjd. W.steps tillverkar robusta trappstegar, trapphusstegar och dubbelsidiga trappstegar som alla är bekväma att klättra och arbeta på.

Trappstege med plattform

Stegar med plattform ger dig en arbetsyta med fallskydd på tre sidor och en verktygshylla som gör att du har händerna fria för arbete. W.steps enkelsidiga trappstegar med plattformar är designade för säkert, bekvämt och delvis statiskt arbete på lägre höjder.

Dubbelsidig trappstege

En dubbelsidig trappstege har fotsteg på båda sidor som gör att du kan klättra upp på båda sidor. Det ger dig större flexibilitet och du kan nå ett större område utan att behöva flytta stegen. W.steps har dubbelsidiga trappstegar i aluminium och trä som är både lätta och enkla att använda samt konstruerade för tuffa tag.

Höj nivån med anliggande stegar

För smidiga och snabba jobb längs väggen eller för att nå taket på nolltid, är W.steps anliggande stegar det perfekta valet. Välj mellan enkel-, utskjuts-, transport- och kombistegar.

LPX-sortimentet

W.steps LPX-sortiment är ett unikt stegkoncept med både nivåutjämningsben, så att du kan arbeta på ojämna underlag, och 3D-stödben, som stabiliserar stegen i alla riktningar.

Kombistegar

Kombistegarna från W.steps ger dig två stegtyper i en. De kan användas som både fristående och anliggande stegar. När en multipositionsstege, eller multistege som de också kallas, fälls ihop är den enkel att förvara och flytta.

Telesteps

Telesteps tar lite plats och är smidiga vid förflyttning. Du kan använda dem i valbar längd eftersom de inte behöver dras ut till sin fulla längd.

Tillbehör till stegar

Proffsmagasinet erbjuder även en generös mängd tillbehör till stegar från W.steps. Här finns all från säkerhetsutrustning till beslag och extra stödben.