08-34 47 00Vanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

BAGA Soft BX1Art.nr: 2812612

BAGA
Avkalkningsfilter
Beskrivning
Art.nr: 2812612
Avkalkningsfilter i kabinettutförande som gör vattnet i hushållet mjukare. Filtret reducerar hårdheten i vattnet geno en välbeprövad process, jonbytesteknik.
13143.75 kr
Inkl. moms
Skickas inom 2-3 dagar
Beskrivning
Art.nr: 2812612
Avkalkningsfilter i kabinettutförande som gör vattnet i hushållet mjukare. Filtret reducerar hårdheten i vattnet geno en välbeprövad process, jonbytesteknik.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Produktinformation
Egenskaper
BAGA Soft BX1 är ett avkalkningsfilter i kabinettutförande som gör vattnet i hushållet mjukare. Filtret reducerar hårdheten i vattnet geno en välbeprövad process, jonbytesteknik. Filtret regenererar filtermaterialet med en saltlösning (NaCl) som med automatik spolas ur filtret med sköljvatten vid behov.


Renare tvätt

Du kommer att se och uppleva skillnaden! Tvätten blir renare, mjukare och textilierna får längre livslängd. När de kläder och andra textilier du gillar känns fräscha länge behöver du inte heller köpa nytt lika ofta.

Mindre städjobb

Hårt vatten orsakar kalkavlagringar – inte sällan stenhårda – i t.ex. duschen, på badrumsporslin och disk. Ett mjukare vatten löser upp och förhindrar nya avlagringar. Fördelen? Mindre och enklare städning.


Skonar miljön och plånboken

Sådant du häller ut i avloppet påverkar vår miljö! Ett mjukare vatten kräver mindre mängd rengöringskemikalier, schampo, tvättmedel m.m. och därför sparar du som har ett mjukare vatten pengar samtidigt som du värnar om miljön. Dessutom löddrar mjukt vatten bättre, vilket kan göra badstunden till en löddrande lek!


Färre reparationer i ledningssystemet

Ett mjukt vatten minskar skadorna på vvs-installationer och de avlagringar som byggs upp av hårt vatten i varmvattenberedaren – så kallad pannsten. Ett mjukt vatten ökar också livslängden på dina disk- och tvättmaskiner. BAGA Soft ger dig möjligheten att använda dina pengar till roligare saker än onödiga reparationer och höga energikostnader.

Tekniska data:  
Anslutning G20
Material Glasfiber
Tekniska data

RSK-nummer 5615584

Rekommenderat

Vi använder oss av cookies. Genom att fortsätta godkänner du vår integritets- och cookiepolicy.