Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Ebeco EB-Therm 355Art.nr: 3084224

Ebeco
Golvvärmetermostat
med LCD-display, 230VAC
Beskrivning
Art.nr: 3084224
Ebeco EB-Therm 355 är en golvvärmetermostat med stor, tydlig LCD-display. Passar dig som har höga krav på energieffektivet och vill kunna anpassa uppvärmningen helt efter dina behov.
Produkten har utgått
Beskrivning
Art.nr: 3084224
Ebeco EB-Therm 355 är en golvvärmetermostat med stor, tydlig LCD-display. Passar dig som har höga krav på energieffektivet och vill kunna anpassa uppvärmningen helt efter dina behov.

Produktinformation

Egenskaper

Ebeco EB-Therm 355 är en golvvärmetermostat med stor, tydlig LCD-display. Passar dig som har höga krav på energieffektivet och vill kunna anpassa uppvärmningen helt efter dina behov. EB-Therm har fyra olika energisparprogram. De bygger på en lika smart som enkel princip: se till att det bara är varmt när du behöver det. För att underlätta för dig, så kan vår termostat styra detta själv. Det kan exempelvis handla om att automatiskt sänka värmen när du är på jobbet eller sover, och sedan se till att det är varmt igen när det behövs. Du behöver bara komma ihåg att starta programmet.

Välj mellan:
Hemmiljö - Sänkning med 5°C mån-fre kl 08:30 -15:00, mån-sön kl 23:00-05:00
Kontorsmiljö - Sänkning med 5°C hela tiden förutom mån-fre kl 06:00 -18:00

Personliga inställningar för skräddarsydd uppvärmning. Du ställer in event vid fyra klockslag varje dag och anger önskad temperatur vid dessa. Du behöver inte ta hänsyn till uppvärmningstiden, eftersom den adaptiva funktionen automatiskt reglerar uppvärmningen så att önskad temperatur nås vid rätt tidpunkt. Frostskydd När du ska vara borta från hemmet länge, eller som skydd i lokaler som står tomma. Ställ in ett värde mellan 5 och 15°C och termostaten håller detta.

Fuzzy-teknik
Alla våra termostater är digitala, microprocessorstyrda och utrustade med fuzzy-teknik. Tekniken innebär att termostaten samlar in data från start och utifrån dessa beräknar när den ska slå till och från. Det håller temperatursvängningarna på en minimal nivå, vilket ger jämn värme och en lägre energiförbrukning. Temperaturen i golvet svänger mindre än +/- 0 ,3 grader. Håll koll på förbrukningen Med EB-Therm 350 kan hålla koll på energiförbrukningen genom att läsa av inkopplingstiden. Den anges i procentuell tid för senaste dygnet, veckan, månaden och året. Om du vet vilken effekt anläggningen har, så kan du räkna ut energiförbrukningen* och få den faktiska driftskostnaden. *Energiförbrukning (kWh) = Installerad effekt (kW) x Inkopplingstid (h).

Exakt reglering
Termostaten kan reglera temperaturen på tre olika sätt; golvtermostat, rumstermostat eller en kombination av båda. Det finns ett ställbart överhettningsskydd som gör att den lämplig även för exempelvis trägolv, som inte får bli varmare än 27°C. Du kan alltså använda EB-Therm 350 till styrning av golvvärme för alla typer av golv, även känsliga material. Den automatiska ventilationsfunktionen stänger av värmen under 15 minuter om temperaturen sjunker med mer än tre grader på en minut.

LCD-display
LCD-displayen har en blå bakgrundsbelysning som aktiveras vid knapptryckning. Displayen visar inställd temperatur, aktuell temperatur, dag, tid, datum, program som körs och vilken givare som är inkopplad. LED-indikator som visar om värmeslingan är av eller på, eller om något är fel på anläggningen. Displayens kontrast och indikatorns intensitet är ställbara.
Tekniska data 
Anslutningsspänning230VAC 50Hz
BelastningCosf=0,3
Brytförmåga3600W/16A/230VAC A
Kopplingsdifferens±0,3°C
Godkänd enligtCE

Specifikationer

EAN 7330778816644

E-nummer 8581664

Rekommenderat