Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

PAX Levante 40Art.nr: 3131191

PAX
Badrumsfläkt
vit
Beskrivning
Art.nr: 3131191
Pax Levante 40 är stilren badrumsfläkt. Enkel att installera och klar att användas utan att några inställningar behöver göras.
Prisjakt
PriceRunner
1 370 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i buffertlager | Skickas inom 3-7 dagar
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3131191
Pax Levante 40 är stilren badrumsfläkt. Enkel att installera och klar att användas utan att några inställningar behöver göras.

Produktinformation

Egenskaper

Pax Levante 40 är stilren badrumsfläkt. Enkel att installera och klar att användas utan att några inställningar behöver göras.

Fläkt somm arbetar kontinuerligt med ett grundflöde på ca 30 m3/h. Möjlighet att välja bort grundflödet finns. Flödet ökar vid ljuspåverkan eller en skuggförändring när någon rör sig i rummet, till ca 60 m3/h under 15 minuter. Om fuktigheten stiger snabbt vid exempelvis en dusch går fläkten upp på maxflöde ca 110 m3/h. När fukten är bortventilerad återgår fläkten till grundflödet ca 30 m3/h. Dessa funktioner gör att det hela tiden skapas en hälsosam luftomsättning och ett bättre inneklimat i huset.

Pax Levantemodellerna är utvecklade för att du enkelt ska hitta en fläkt som kan förbättra ventilationen i just din innemiljö. Levante lämpar sig utmärkt som förstärkning av ventilation i hus där det naturliga självdraget inte alltid är tillräckligt. Men också som kompletterande frånluftflöde, i hus där ett befintligt mekaniskt frånluftsystem ibland kan behöva en tillfällig förstärkning (dock via egen separat kanal).

Levante ska alltid monteras i en egen separat ventilationskanal, med eller utan naturligt självdrag. Fläkten är anpassad för kanalstorlek Ø100mm. Vid montage mot kanal som helt saknar naturligt självdrag, kan fläkten kombineras med tillbehöret Pax Kallrasspjäll (i alla andra montage bör kallrasspjäll i stället undvikas). Levantefläktarna är mycket enkla att både montera och använda. Det stora kopplingsutrymmet i fläktens ramdel underlättar installatörens jobb. Pax Levantefläktar är dessutom extremt tystgående, har hög effektivitet, minimal energiförbrukning och är mycket enkla att rengöra.

Du som väljer Pax Levante som förstärkning av frånluftventilation till ditt hus, väljer samtidigt att aktivt förbättra hela husets innemiljö. Ett tips är att du (samtidigt som Levantefläkten installeras i till exempel badrummet) även ser över dina tilluftsventiler i exempelvis sovrummen, så att också ny fräsch uteluft enkelt kan ta sig in i ditt hus. På så vis kommer både du och huset att andas friskare luft. För mer än bara bostaden Pax Levante fläktar är utvecklade för mer än bara bostaden. Den inbyggda 12-voltsingången gör det möjligt att använda fläkten i exempelvis båt och husbil.

Pax Levante tillverkas i utvalda material med dokumenterat låg miljöpåverkan och är självklart helt återvinningsbar. För din trygghet genomgår varje enskild Pax Levantefläkt en mycket noggrann kvalitets- och säkerhetstest. För att understryka kvalitetstanke, lämnas hela 5 års garanti för Pax Levante.
  • Tystgående
  • Effektiv, 110 m3/h friblåsande
  • Enkel att installera och använda
  • Energisnål, 4 watt
  • Separat 12-voltingång
  • Miljövänlig, helt återvinningsbar
  • Säker - varje enskild fläkt kvalitets- och säkerhets testas
  • Utvecklad och tillverkad i Sverige
  • 5 års garanti
Tekniska data 
Bredd177 mm
Bulleremission20 dB(A) re 1 pW
Djup81 mm
Flödeshastighet110 m³/h
FärgVit
Höjd177 mm
Kapslingsklass (IP)IP44
Material hus/kapsling/stommePlast
Med anslutningskitNej
Medietemperatur0-50 °C
MonteringsmetodUtanpåliggande montage
Märkspänning230 V
Nominell bredd177 mm
Nätfrekvens50 Hz
RiktningAxiell
Varvtal2400 1/min

Specifikationer

Funktioner fläkt Appstyrd

Höjd 177 mm

Färg Vit

Bredd 177 mm

Kapacitet 2400 l/min

Material Plast

EAN 7391477154611

E-nummer 9302620

RSK-nummer 8797626

Rekommenderat