Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

PAX Levante 00Art.nr: 3129291

PAX
Badrumsfläkt
vit, 4W
Beskrivning
Art.nr: 3129291
Pax Levante 00 är en smidig ventilationslösning utvecklad och tillverkad i Sverige. Pax Levantemodellerna är utvecklade för att du enkelt ska hitta en fläkt som kan förbättra ventilationen i just din innemiljö.
Prisjakt
PriceRunner
1 081 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
Levante 00
Fler än 10 st i lager | Skickas måndag, 15 apr.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3129291
Pax Levante 00 är en smidig ventilationslösning utvecklad och tillverkad i Sverige. Pax Levantemodellerna är utvecklade för att du enkelt ska hitta en fläkt som kan förbättra ventilationen i just din innemiljö.

Produktinformation

Egenskaper

Pax Levante 00 är en smidig ventilationslösning utvecklad och tillverkad i Sverige. Pax Levantemodellerna är utvecklade för att du enkelt ska hitta en fläkt som kan förbättra ventilationen i just din innemiljö. Levante 00 manövreras manuellt via en separat strömbrytare men kan också installeras för att styras parallellt via rummets belysningsströmbrytare. Pax Levante 00 kan också kombineras med Pax termostat för värmeförflyttning.

Levante lämpar sig utmärkt som förstärkning av ventilation i hus där det naturliga självdraget inte alltid är tillräckligt. Även om ditt hus har ett gott luftflöde så kan Pax Levante komplettera frånluftsflödet om det krävs tillfällig förstärkning. Detta kräver dock en egen separat kanal. Levantefläktarna är mycket enkla att både montera och använda. Det stora kopplingsutrymmet i fläktens ramdel underlättar installatörens jobb.

Fläkten är anpassad för kanalstorlek Ø100 mm. Levante ska alltid monteras i en egen separat ventilationskanal, med eller utan naturligt självdrag. Vid montage mot kanal som helt saknar naturligt självdrag, kan fläkten kombineras med tillbehöret Pax Kallrasspjäll (i alla andra montage bör kallrasspjäll i stället undvikas).

Pax Levante - för god innemiljö
Du som väljer Pax Levante som förstärkning av frånluftventilation till ditt hus, väljer samtidigt att aktivt förbättra hela husets innemiljö. Ett tips är att du (samtidigt som Levantefläkten installeras i till exempel badrummet) även ser över dina tilluftsventiler i exempelvis sovrummen, så att också ny fräsch uteluft enkelt kan ta sig in i ditt hus. På så vis kommer både du och huset att andas friskare luft.

Pax Levante tillverkas i utvalda material med dokumenterat låg miljöpåverkan och är självklart helt återvinningsbar. För din trygghet genomgår varje enskild Pax Levantefläkt en mycket noggrann kvalitets- och säkerhetstest.
  • Start och stopp via strömbrytare
  • Separat 12V ingång
  • Energisnål, 4W
  • Tyst och effektiv
  • Enkel att installera och använda
  • Hög effektivitet
  • Enkel att rengöra
  • Kan även användas i båt och husbil
Tekniska data 
Bredd177 mm
Djup81 mm
Flödeshastighet110 m³/h
FärgVit
Höjd177 mm
Märkspänning230 V
Nominell bredd177 mm

Specifikationer

Funktioner fläkt Av och på-knapp

Höjd 177 mm

Färg Vit

Bredd 177 mm

EAN 7391477154017

E-nummer 9302606

Rekommenderat