Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

eeese ViggaArt.nr: 2920270

eeese
Luftrenare
50 m2, Wifi
Beskrivning
Art.nr: 2920270
Luftrenare med ett arbetsområde på upp till 50 m2. Vigga luftrenare är försedd med ett effektivt HEPA-filter som fångar upp även de allra minsta partiklarna i luften.
Prisjakt
PriceRunner
2 694 kr
Inkl. moms
5 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2920270
Luftrenare med ett arbetsområde på upp till 50 m2. Vigga luftrenare är försedd med ett effektivt HEPA-filter som fångar upp även de allra minsta partiklarna i luften.

Produktinformation

Egenskaper

eeese Vigga är en luftrenare med ett arbetsområde på upp till 50 m2. Vigga luftrenare är försedd med ett effektivt HEPA-filter som fångar upp även de allra minsta partiklarna i luften. Luftrenaren har dessutom en integrerad lasersensor som övervakar luftkvaliteten i rummet och visar den på Viggas LED-display.

Flyttbar luftrenare med inbyggt handtag
Man ska inte låta sig luras av luftrenarens stilfulla yttre. Det är en maskin med många kvaliteter och av hög kvalitet. Luftrenaren fungerar i ett arbetsområde på upp till 50 m2. Du kan därför med fördel använda Vigga luftrenare både i vardagsrummet, på kontoret, i köket eller på andra platser där luften måste hållas ren. Vigga luftrenare väger cirka fem kilo och har ett integrerat handtag. Den är därför enkel att flytta från ett rum till ett annat.

Wifi – styr luftrenaren via telefonen
Luftrenaren är försedd med wifi, vilket ger dig möjlighet att styra enheten via mobiltelefonen oavsett var du är. Det är smart, flexibelt och innovativt.

Flexibel användning med timerfunktion
Utrustningen på denna luftrenare är av toppklass. Du kan bland annat använda den inbyggda 2-, 4- och 8-timmars timerfunktionen, som gör det flexibelt att rena luften när du vill. Luftrenaren har också en användarvänlig integrerad display med barnlås, som du kan använda om du vill vara säker på att familjens små klåfingriga barn inte ska kunna ändra inställningarna.

Ljusindikator
Om du så vill kan Vigga visa luftkvaliteten med färgavstämd belysning. Den dämpade belysningen ändrar färg utifrån luftkvaliteten. Du behöver alltså inte gå bort till LED-displayen för att se om luftkvaliteten har blivit optimal.
  • HEPA-filter
  • Med WiFi
  • 3 hastighetsinställningar
  • Minimerar besvär från allergener, pollen och partiklar från husdjur
  • 3 timerinställningar (två timmar, fyra timmar och åtta timmar)
  • Indikator för filterbyte
Tekniska data: 
Rekommenderat arbetsområde2~50 m2
CADR400 m3/t
Effekt50 W
Strömförsörjning100-240/50-60 V/Hz
Timer2/4/8 h
Drifttemperatur-10-50 °C
Ljudnivå låg29 dB(A)
Ljudnivå hög61 dB(A)
Nettovikt4,6 kg
Bruttovikt5,5 kg
Produktmått (HBD)497x270x303 mm

Specifikationer

EAN 5704841025165

Rekommenderat