Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Grohe Get 32883000Art.nr: 3130739

Grohe
Tvättställsblandare
krom, med bottenventil
Beskrivning
Art.nr: 3130739
Grohe Get tvättställsblandare med ettgrepp. Tvättställsblandaren är försedd med en GROHE SilkMove 35 mm keramikinsats som gör manövrering mjuk och lättkontrollerad samtidigt som kranen skyddas från förslitning.
Prisjakt
PriceRunner
1 264 kr
Inkl. moms

Estimerat 11-18 dagar från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3130739
Grohe Get tvättställsblandare med ettgrepp. Tvättställsblandaren är försedd med en GROHE SilkMove 35 mm keramikinsats som gör manövrering mjuk och lättkontrollerad samtidigt som kranen skyddas från förslitning.

Produktinformation

Egenskaper

Grohe Get tvättställsblandare med ettgrepp. Tvättställsblandaren är försedd med en GROHE SilkMove 35 mm keramikinsats som gör manövrering mjuk och lättkontrollerad samtidigt som kranen skyddas från förslitning. Den har kromad GROHE StarLight-ytbehandling som gör den lättrengjord och ger en vacker lyster. Tvättställsblandaren är utrustad med GROHE EcoJoy för att minska vattenkonsumtionen och strålsamlare på 5,7 l/min.

GROHE EcoJoy-tekniken begränsar vattenflödet till så att onödigt mycket vatten inte förbrukas – vilket sparar både vatten och pengar.

Grohe SpeedClean gör det enkelt att rengöra produkten från kalkavlagringar och annat smuts som kan försämra produktens vattenflöde. Duschhuvuden med GROHE SpeedClean-teknologin har munstycken av högkvalitativt silikonmaterial. Torka av munstycket med fingrarna för att ta bort kalk och få ett jämnt vattenflöde.

Grohe QuickFix System innehåller Grohes specialtillverkade monteringsverktyg QuickTool som används för att montera olika sorters blandare. Systemet innehåller allt du behöver för installation, inkluderat guide.
  • DN 15
  • S-size
  • bottenventil på 1 1/4" och metallgrepp
  • Etthålsmontage
  • Flexibla anslutningsslangar
  • GROHE QuickFix möjliggör en smidig och snabb installation
  • Ljudklassad DIN 4109
Tekniska data 
Höjd (cm)13,9
FärgKrom
Vikt1.71 kg
BottenventilJa
Med handduschNej
Antal greppEttgrepps
FärgPolerad krom
På/av-stängning för tvättmaskinNej
BeröringsfriNej

Specifikationer

Anslutning Botten

Hög modell Nej

Ytskydd Förkromad

Färg Krom

Med handdusch Nej

Väggmontering Nej

Serie Grohe Get

Med bottenventil Ja

Material Mässing

EAN 4005176878787

RSK-nummer 8236482

Rekommenderat