Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Grohe Vitalio Comfort 100 26096000Art.nr: 3130720

Grohe
Duschset
krom
Beskrivning
Art.nr: 3130720
Grohe Vitalio Comfort 100 är ett modernt duschset med flera funktioner och attraktiva attribut. Handduschen har tre olika strålmönster: Rain O2, Rain och Massage.
Prisjakt
PriceRunner
882 kr
Inkl. moms

Estimerat 2-3 veckor från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3130720
Grohe Vitalio Comfort 100 är ett modernt duschset med flera funktioner och attraktiva attribut. Handduschen har tre olika strålmönster: Rain O2, Rain och Massage.

Produktinformation

Egenskaper

Grohe Vitalio Comfort 100 är ett modernt duschset med flera funktioner och attraktiva attribut. Handduschen har tre olika strålmönster: Rain O2, Rain och Massage. GROHE DreamSpray-tekniken säkerställer ett jämnt och kraftfullt flöde samtidigt som GROHE EcoJoy hjälper till med vattenbesparingar på upp till 50% och har en flödesbegränsare på 9,5 l/min. Duschslangen är Twistfree för att förhindra att den snor sig och handduschen är försedd med en ShockProof-silikonring som förhindrar att den blir skadad om tappad. Rengöringen förenklas tack vare SpeedClean-antikalksystem, skyddande innerväggar och den kromade GROHE StarLight-ytbehandlingen.

Grohe StarLight kromyta är en vacker ytbeläggning som ger produkten ett skinande utseende samtidigt som det hjälper till att förlänga livslängden och skyddar mot lättare slitningar.

Grohe FastFixation System garanterar snabb och enkel installation tack vare Grohes innovativa lösningar för montering.

Grohe SpeedClean gör det enkelt att rengöra produkten från kalkavlagringar och annat smuts som kan försämra produktens vattenflöde. Duschhuvuden med GROHE SpeedClean-teknologin har munstycken av högkvalitativt silikonmaterial. Torka av munstycket med fingrarna för att ta bort kalk och få ett jämnt vattenflöde.

Grohe QuickFix System innehåller Grohes specialtillverkade monteringsverktyg QuickTool som används för att montera olika sorters blandare. Systemet innehåller allt du behöver för installation, inkluderat guide.
  • GROHE QuickFix möjliggör enkel och smidig installation
  • GROHE FastFixation (kan anpassas till existerande borrhål)
  • Lämplig för genomströmsvärmare

Leveransomfattning

  • 1 styck handdusch Vitalio Comfort 100
  • 1 styck duschstång (600 mm)
  • 1 styck GROHE EasyReach-hylla
  • 1 styck duschslang Vitalioflex (1750 mm)
Tekniska data 
Duschslang längd1,75 m
Duschstång längd600 mm
Diameter100 m
FärgKrom

Specifikationer

Valbar stråltyp Ja

Längd duschslang 1750 mm

Färg Krom

Med blandare Nej

Serie Grohe Vitalio

Monteringstyp Vägg

EAN 4005176969041

RSK-nummer 8182108

Rekommenderat