Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Grohe Precision Feel 34791000Art.nr: 3130742

Grohe
Duschset
3-strålig, krom
Beskrivning
Art.nr: 3130742
Grohe Precision Feel är ett modernt duschset med alla delar som behövs för att montera ett stiligt duschsystem med flera smarta funktioner. Med tre olika stråltyper som håller jämnt och bekvämt flöde utan att slösa vatten.
Prisjakt
PriceRunner
2 492 kr
Inkl. moms

Estimerat 2024-05-24 från leverantör

Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3130742
Grohe Precision Feel är ett modernt duschset med alla delar som behövs för att montera ett stiligt duschsystem med flera smarta funktioner. Med tre olika stråltyper som håller jämnt och bekvämt flöde utan att slösa vatten.

Produktinformation

Egenskaper

Grohe Precision Feel är ett modernt duschset med alla delar som behövs för att montera ett stiligt duschsystem med flera smarta funktioner. Med tre olika stråltyper som håller jämnt och bekvämt flöde utan att slösa vatten. Välj mellan Rain som känns som är mjukt och behagligt eller Massage som är lite kraftigare och mer koncentrerad.

Grohe StarLight kromyta är en vacker ytbeläggning som ger produkten ett skinande utseende samtidigt som det hjälper till att förlänga livslängden och skyddar mot lättare slitningar.

GROHE EcoJoy-tekniken begränsar vattenflödet till så att onödigt mycket vatten inte förbrukas – vilket sparar både vatten och pengar.

Grohe SpeedClean gör det enkelt att rengöra produkten från kalkavlagringar och annat smuts som kan försämra produktens vattenflöde. Duschhuvuden med GROHE SpeedClean-teknologin har munstycken av högkvalitativt silikonmaterial. Torka av munstycket med fingrarna för att ta bort kalk och få ett jämnt vattenflöde.

GROHE SafeStop-knappen är en säkerhetslösning som gör det möjligt att ställa in en maxtemperatur på 38 °C. Detta för att minska risken för skållning. Vill du ha möjligheten att ställa in ännu högre temperatur så rekommenderar vi produkter istället med Grohe SafeStop Plus som möjliggör ytterligare begränsning vid 43 °C.

Grohe TurboStat gör det möjligt att justera till önskad vattentemperatur på en bråkdels sekund och håller temperaturen jämn under hela duschen. Om kallvattentillförseln skulle fela, reagerar termostaten omedelbart genom att stänga av varmvattenflödet och eliminerar därmed risken för skållning.

GROHE CoolTouch-tekniken säkerställer att yttemperaturen aldrig överstiger vattentemperaturen. Denna säkerhetsåtgärd är särskilt användbar för barn, som inte alltid kan avgöra när något de vill röra är farligt hett.

Leveransomfattning

  • 1 styck Vitalio Comfort 100 duschset, 600 mm
  • 1 styck Precision Feel thermostatic blandare 1/2"
Tekniska data 
Anslutning tilloppUtvändig gänga
Anslutningsdimension tilloppAnsl. 15 (1/2")
BasfärgKrom
Centrumavstånd150 mm
Dimension utlopp (Nominell diameter)Ansl. 15 (1/2")
FlödesklassZ
Kall blandarkroppJa
Material armaturMässing
Med duschset/-garnityrJa
Med fast huvud-/takduschNej
Med forcerbart flödesbegränsningsstoppJa
Med kopplingarJa
Med omkastareNej
Med temperaturbegränsningJa
Placering utlopp (typ)Nedåt
Temperaturspärr (38°C)Ja
TryckstyrdNej
Typ av greppTvågrepps
Typ av temperaturkontrollTermostatisk
YtbehandlingPolerad
YtskyddFörkromad
Återströmningsskydd (EN 1717)EB

Specifikationer

Valbar stråltyp Ja

Längd duschslang 1750 mm

Ytskydd Förkromad

Färg Krom

Med blandare Ja

Serie Grohe Precision

Monteringstyp Vägg

Material Mässing

CC-mått 150 mm

EAN 4005176613081

RSK-nummer 8351362

Rekommenderat