Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Cylindergräsklippare

En cylindergräsklippare passar utmärkt för klippning av mindre gräsmattor på upp till 500 m2. Nedan presenteras vårt sortiment av cylindergräsklippare.
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
9 produkter
  • 1
Cylindergräsklipparen är en klassiker som går att hitta i många garage runtom i landet. Det är en traditionell handdriven modell försedd med en skärande rulle som kapar gräset när den roterar – en metod som sägs vara mycket skonsam mot gräsmattan. Proffsmagasinet erbjuder vassa cylindergräsklippare från populära varumärken som Gardena, AL-KO och Bosch DIY och fler.

Perfekt för mindre trädgårdar
En handdriven gräsklippare passar utmärkt för klippning av mindre gräsmattor på upp till 500 m2. För större tomter är en motordriven variant att föredra, då arbetet inte blir lika tungt för kroppen med en motor som hjälper till med kraft. Motordrivna varianter kan med fördel kompletteras av en cylindergräsklippare då den ofta kommer åt på mer svåråtkomliga platser.

En praktisk klassiker
Med en vass handdriven gräsklippare kan du klippa ditt gräs som ett proffs och få en jämnt klippt och frisk gräsmatta. Cylindergräsklipparen är det mest miljövänliga alternativet när det kommer till gräsklippare, då den varken drar ström eller släpper ut några avgaser. Den är tyst och lätthanterlig och är ett lämpligt val för dig som tycker om att få motion under tiden du klipper. Vill du underlätta arbetet något kan du välja en maskin med större hjul. I regel är gräsklippare med större hjul enklare att putta fram längs klippytan.

Handgräsklipparnas lätta vikt gör att de inte bara är lätta att hantera utan också enkla att förvara och plocka fram när gräset har börjat växa sig högt – perfekt under sommarmånaderna när gräset frodas. Väljer du en gräsklippare med justerbar klipphöjd kan du anpassa din klippning för att få det resultat du önskar.