Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Utekök

Med rätt utrustning kan varje grillkväll bli ett magiskt sommarminne. Investera i en gedigen pizzaugn eller en smörgåsgrill som ni kan få mycket glädje av. Ett våffeljärn kommer garanterat att gå hem hos de yngsta! Här finner du dessutom allt du behöver för utomhusmatlgning som utekök, grillbord och grillredskap.
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
77 produkter

Laga mat i det fria


När man ska laga mat i skogen eller på fjället finns det mycket att tänka på. Tack vare allemansrätten kan du planera utflykten till nästan var som helst så länge du visar respekt för naturen och inte skräpar ner eller förstör. Istället för engångsartiklar packa med tåliga bestickset i hårdplast som du lätt kan skölja av och slittåliga redskap som inte går sönder för lätt. Hällmark har en rad redskap med smart hopvikningsfunktion för lätt transport och Gerber har allt från fällknivar till 6-i-1-skedar för att göra utflykten smidigare.

Grilla över öppen eld i din egen trädgård


En hederlig grill i all ära men vill du expandera dina grilltalanger så är ett redigt grillbord nästa steg. Du staplar ved i den stabila konen och eldar precis som om du vore i skogen med extra kontroll. Välj mellan stilrena bord i olika träfinish eller rejälare bänkar med utrymme för vedförvaring och skärbräda.