Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Hellberg Xstream MPArt.nr: 3095984

Hellberg
Hörselskydd
med Bluetooth, medhörning och hjälmfäste
Beskrivning
Art.nr: 3095984
Hörselskydd med Bluetooth Multi-Point som låter dig ansluta två telefoner samtidigt. Medföljande bullerreducerande bommikrofon tillåter tydlig kommunikation även i extrema bullermiljöer. Aktiva medhörnings-mikrofoner gör att du kan höra konversationer, varningssignaler och annan viktig information utan att behöva ta av hörselkåpan.
Prisjakt
PriceRunner
2 494 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3095984
Hörselskydd med Bluetooth Multi-Point som låter dig ansluta två telefoner samtidigt. Medföljande bullerreducerande bommikrofon tillåter tydlig kommunikation även i extrema bullermiljöer. Aktiva medhörnings-mikrofoner gör att du kan höra konversationer, varningssignaler och annan viktig information utan att behöva ta av hörselkåpan.

Produktinformation

Egenskaper

Hellberg Xstream MP är ett hörselskydd med hjälmfäste som låter dig ansluta två telefoner samtidigt, till exempel en jobbtelefon och en privat telefon. Ljudkvaliteten har förbättrats ännu mer i jämförelse med modellerna Xstream och Xstream LD, batteritiden är förlängd till 80 timmar, och den bullerreducerande bommikrofonen som nu ingår tillåter tydlig kommunikation även i extrema bullermiljöer. Aktiva medhörnings-mikrofoner gör att du kan höra konversationer, varningssignaler och annan viktig information utan att behöva ta av hörselkåpan och kompromissa med skyddet.

OBS! Skyddshjälm medföljer ej.

Designad för musiklyssning
Utvecklad med musiklyssning i fokus. Den utmärkta ljudkvaliteten uppnås med en patenterad högtalarkonstruktion samt en uppgraderad mjukvara som gör att du kan lyssna på musik med ljudkvalitet i hörlursklass. Enkel hantering med hjälp av gummibelagda knappar ergonomiskt placerade på hörselkåpan.

Multi-Point Bluetooth-teknik
Bluetooth erbjuder trådlös uppkoppling till dina mobiltelefoner. Enkel konfiguration och smidig anslutning. Ring telefonsamtal och strömma din favoritunderhållning utan att någonsin behöva äventyra din hörsel. Multi-Point-tekniken låter dig ansluta två telefoner samtidigt. Perfekt när du behöver kunna använda både en jobbtelefon och en privat telefon, för att till exempel streama musik på den ena och ta emot samtal på den andra.

Bullerreducerande bommikrofon
Den bullerreducerande bommikrofonen möjliggör en klar och tydlig kommunikation. Den smidiga designen i kombination med avancerade elektronik säkerställer att du alltid, oavsett bakgrundsbuller, har den bästa kvaliteten på dina telefonsamtal.

Nivåberoende aktiv medhörning
Aktiva medhörnings-mikrofoner gör att du hör vad som händer i din omgivning. Du kan samtala med dina kollegor, höra varningssignaler och andra viktiga ljud utan att kompromissa med din säkerhet eller hörsel. De höga ljuden dämpas till maximalt 82dB, samtidigt som de svagare ljuden förstärks med hjälp av elektroniken.

Vattentätt till IPX4
Denna hörselkåpa är designad för att tåla användning i tuffa miljöer, även utomhus i kraftigt regn.

Tryckknappskontroller
Ergonomiskt designade gummibelagda tryckknappar. Lätt att hitta och justera även när du bär handskar. Alla funktioner justeras direkt på kåpan, enkelt och logiskt.

Stöd för röststyrning
Stöder Apple SIRI och Google Assistant. Aktivera funktionen och styr musikuppspelningen eller telefonsamtalet med din röst.

Wideband/HD Voice-stöd
Wideband Audio-teknik eller HD Voice som förbättrar telefonsamtalets ljudkvalitet (förutsatt att din mobiloperatör stöder funktionen).

USB-laddning
Batterierna laddas snabbt med den medföljande USB-laddningskabeln. Anslut den bara till en USB-källa eller använd en adapter för laddning i vägguttag (finns som tillbehör).

Strömsparfunktion för längre batteritid
Stänger automatiskt av enheten efter en tids inaktivitet. Hjälper till att undvika att batteriet laddas ur om du glömde att stänga av enheten vid arbetsdagens slut.

Automatisk Bluetooth-anslutning
Efter första parkopplingen ansluter hörselskyddet automatiskt till den/de senast parade telefonen när hörselskyddet slås på.
  • Designad för musik - streama musik med fantastisk ljudkvalitet
  • Bluetooth Multi-Point tillåter anslutning av två telefoner samtidigt
  • Bullerreducerande bommikrofon
  • 80 timmars drifttid
  • Aktiv medhörning
  • USB-laddning

Leveransomfattning

  • 1 styck Bullerreducerande bommikrofon
  • 1 styck USB-laddningskabel

Specifikationer

Hjälmfäste Ja

Bommikrofon kompatibelt Ja

SNR-värde 28 dB

Nackbygel Nej

Bluetooth Ja

Medhörning Ja

Inbyggd komradio Nej

Serie Hellberg Xstream

Radio Nej

Extern ingång Nej

Hjässbygel Nej

EAN 7391441003891

Rekommenderat