Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Hellberg Xstream LDArt.nr: 2870385

Hellberg
Hörselskydd
Bluetooth, medhörning, hjässbygel
Beskrivning
Art.nr: 2870385
Hörselskydd med hjässbygel, aktiv medhörning och Bluetooth för musikstreaming. Den unika högtalardesignen ger en fantastisk ljudbild för den kräsne musiklyssnaren. Har aktiva medhörningsmikrofoner i varje kåpa som bland annat garanterar utmärkt riktningsuppfattning.
Prisjakt
PriceRunner
1 724 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2870385
Hörselskydd med hjässbygel, aktiv medhörning och Bluetooth för musikstreaming. Den unika högtalardesignen ger en fantastisk ljudbild för den kräsne musiklyssnaren. Har aktiva medhörningsmikrofoner i varje kåpa som bland annat garanterar utmärkt riktningsuppfattning.

Produktinformation

Egenskaper

Hellberg Xstream LD är ett hörselskydd med hjässbygel som skyddar din hörsel medan du njuter av din favoritmusik, podcast eller ljudbok. Hörselskyddet ansluts via Bluetooth® till din mobiltelefon och låter dig streama ditt val av underhållning, och med den unika högtalardesignen får du en enastående bra ljudkvalitet för musiklyssning. En inbyggd talmikrofon gör att du kan ringa telefonsamtal utan att behöva plocka upp telefonen ur fickan och en bullerreducerande bommikrofon finns som tillbehör för dig som behöver tydligare samtalskvalitet vid höga bullernivåer.

OBS! Bommikrofon är ett tillbehör som inte ingår, utan köpes separat!

Till skillnad från de vanliga Xstream-hörselskydden från Hellberg, har Xstream LD aktiva medhörningsmikrofoner i varje kåpa som garanterar utmärkt riktningsuppfattning, erbjuder naturlig ljudåtergivning och gör att du kan höra samtal, varningssignaler och annan viktig information utan att kompromissa med ditt skyddsbehov.

Designad för musik
Xstream är utvecklad med musiklyssning i fokus och den utmärkta ljudkvaliteten uppnås med en unik högtalarkonstruktion, så att du kan njuta av musik i hörlursklass för första gången i ett hörselskydd.

Handsfree telefonsamtal i buller
Med den inbyggda talmikrofonen kan du ringa samtal medan du fortsätter med dina arbetsuppgifter. En bullerreducerande bommikrofon finns som tillbehör för att förbättra talkvaliteten när du arbetar i höga ljudnivåer.

Aktiv medhörning
Nivåberoende medhörnings-mikrofoner i varje kåpa håller dig medveten om din omgivning medan du fortfarande bär ditt hörselskydd. Kommunicera med dina kollegor, hör varningssignaler och andra viktiga ljud utan att kompromissa med din säkerhet och hörsel.

Vattentät
Xstream har testas enligt IP klass X4, vilket betyder att du kan använda produkten i kraftigt regn.

Röstassistent
Stöder Apple SIRI och Google Assistant. Aktivera funktionen på din telefon och kontrollera musikuppspelningen eller telefonsamtalet med din röst.

EPS-system (elektroniskt skyddssystem)
Begränsar ljudet genom högtalarna till en säker nivå på max. 82 dB.

Batterisparfunktion
Automatisk avstängning efter 4 timmars inaktivitet. Sparar batteriet om du glömt stänga av kåpan, när du lämnar arbetet etc.
  • Vattentät (IPX4 - kraftigt regn)
  • Aktiv medhörning (nivåberoende mikrofoner)
  • Bluetooth® för streaming och telefonsamtal
  • Inbyggd talmikrofon - bommikrofon finns som tillbehör
  • 50 h streaming och 100h stand-by
  • Tryckknappskontroller

Leveransomfattning

  • 1 styck USB-laddkabel
  • 1 styck användarmanual med snabbstartsguide
  • 1 par vindskydd för medhörningsmikrofoner

Specifikationer

Hjälmfäste Nej

Bommikrofon kompatibelt Ja

SNR-värde 29 dB

IP-klass IPX4

Färg Svart

Nackbygel Nej

Bluetooth Ja

Medhörning Ja

Inbyggd komradio Nej

Serie Hellberg Xstream

Radio Nej

Extern ingång Nej

Hjässbygel Ja

EAN 7391441002481

Recensioner

Rekommenderat