Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Hellberg Local 446Art.nr: 3093799

Hellberg
Hörselskydd
med komradio, medhörning & hjässbygel
Beskrivning
Art.nr: 3093799
Hörselskydd som fungerar som headset och hörselskydd i ett, med inbyggd kommunikationsradio för tvåvägskommunikation på den lokala arbetsplatsen. Hörselskyddet har en brusreducerande bommikrofon för kristallklar talkvalitet och aktiva medhörningsmikrofoner som gör att du hör vad som händer runt omkring dig.
Prisjakt
PriceRunner
6 400 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3093799
Hörselskydd som fungerar som headset och hörselskydd i ett, med inbyggd kommunikationsradio för tvåvägskommunikation på den lokala arbetsplatsen. Hörselskyddet har en brusreducerande bommikrofon för kristallklar talkvalitet och aktiva medhörningsmikrofoner som gör att du hör vad som händer runt omkring dig.

Produktinformation

Egenskaper

Hellberg Local 446 är ett hörselskydd med hjässbygel som fungerar som headset och hörselskydd i ett, med inbyggd kommunikationsradio som möjliggör tvåvägskommunikation på den lokala arbetsplatsen. Den trådlösa headset till headset-länken är perfekt för att kommunicera korta meddelanden på jobbet och ökar effektiviteten och säkerheten på arbetsplatsen. Local kräver inga externa enheter, såsom mobilradio eller mobiltelefoner för att upprätta en kommunikationslänk, vilket gör hörselskyddet till en perfekta lösning när du måste förlita dig på tydlig kommunikation i alla lägen för att få jobbet gjort.

Local erbjuder dessutom hög ljuddämpning, har en brusreducerande bommikrofon för kristallklar talkvalitet och aktiva medhörningsmikrofoner som gör att du hör vad som händer runt omkring dig. Den slitstarka och icke-ledande hjälmfästena säkerställer tillsammans med de mjuka, utbytbara kuddarna suverän passform och hög bärkomfort hela dagen.

Inbyggd kommunikationsradio
En komradio är inbyggd i hörselskyddet för tvåvägskommunikation mellan obegränsat antal Local-headset.

16 licensfria radiokanaler (PMR 446)
Lätt att komma igång med förinställda och licensfria kanaler. Kompatibel med andra enheter som arbetar med PMR 446 MHz.

Gruppkommunikation med underkanaler
Underkanaler gör att flera grupper kan använda samma kanal utan att störa varandra.

Handsfree-drift
Local har VOX (röststyrd sändning), vilket möjliggör handsfree-drift, så att du kan fortsätta kommunicera medan du arbetar med båda händerna.

Intuitivt användargränssnitt
Local är enkel att använda med sina ergonomiskt utformade tryckknappar, en röst som guidar dig genom de olika inställningarna och en OLED-display för att kontrollera konfigurationen innan dagens arbete påbörjas.

Brusreducerande bommikrofon
Den brusreducerande bommikrofonen möjliggör tydlig kommunikation även i extremt bullriga miljöer. Den unika tekniken i kombination med avancerade mjukvarualgoritmer säkerställer att mottagaren alltid hör vad du säger, oavsett hur hög ljudnivån är i bakgrunden.

Nivåberoende aktiv medhörning
Nivåberoende mikrofoner med aktiv medhörning i varje hörselkåpa gör att du fortfarande hör vad som händer runt omkring dig trots att du har på dig hörselskydd. Kommunicera med dina kolleger och hör varningssignaler och andra viktiga ljud utan att någonsin kompromissa med din säkerhet och hörsel.

Drivs med uppladdningsbara eller engångs AA-batterier
Använd de medföljande laddningsbara batterierna eller byt till engångsbatterier om du har glömt att ladda headsetet. För att undvika att ladda ur batterierna i onödan är headsetet utrustat med en batterisparfunktion som automatiskt stänger av enheten efter en tids inaktivitet.

USB-laddning
Batterierna laddas snabbt med den medföljande USB-laddningskabeln. Sätt bara i sladden i ett USB-uttag eller använd laddaren som du använder för att ladda din mobiltelefon. En Hellberg USB laddare finns att beställa som ett tillbehör.

IP56 klassad för damm- och vattenskydd
Testad och godkänd för IP56 vilket innebär att headsetet är skyddat mot damm och vattenstrålar från alla håll. Säkerställer fortsatt användande i tuffa miljöer samt en lång livslängd.
 • Inbyggd kommunikationsradio
 • 16 licensfria radiokanaler (PMR 446)
 • Gruppkommunikation med underkanaler
 • Handsfree-drift
 • Intuitivt användargränssnitt
 • Brusreducerande bommikrofon
 • Nivåberoende aktiv medhörning
 • Drivs med uppladdningsbara eller engångs AA-batterier
 • USB-laddning
 • IP56 klassad för damm- och vattenskydd
 • Högtalare konstruerade för röstkommunikation

Leveransomfattning

 • 1 styck USB-laddningskabel
 • 2 stycken Uppladdningsbara AA-batterier

Specifikationer

Bommikrofon kompatibelt Ja

Bluetooth Nej

Medhörning Ja

Inbyggd komradio Ja

Serie Hellberg Local

Radio Nej

Extern ingång Nej

EAN 7391441003587

E-nummer 1686585

Rekommenderat