Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

3M 4279+Art.nr: 2720065

3M
Halvmask
FFABEK1P3 R D-filter
Beskrivning
Art.nr: 2720065
Underhållsfri halvmask för användning i farliga industriella miljöer. Ett effektivt, lättanvänt och färdigmonterat andningsskydd med en präglad ansiktstätning som är mjuk, allergivänlig och silikonfri. Ger FFABEK1P3 R D-skydd mot en rad olika skadliga organiska gaser, ångor och partiklar.
Prisjakt
PriceRunner
500 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2720065
Underhållsfri halvmask för användning i farliga industriella miljöer. Ett effektivt, lättanvänt och färdigmonterat andningsskydd med en präglad ansiktstätning som är mjuk, allergivänlig och silikonfri. Ger FFABEK1P3 R D-skydd mot en rad olika skadliga organiska gaser, ångor och partiklar.

Produktinformation

Egenskaper

3M 4279+ är en underhållsfri halvmask med integrerade filter för användning i farliga industriella miljöer. En vidareutveckling av 3M:s mest populära underhållsfria återanvändbara halvmask, som är utformad för att underlätta andningen. Skaffa ett effektivt, lättanvänt och färdigmonterat andningsskydd med 3M™ halvmask 4279+. En förbättrad ventil hjälper till att minska andningsmotståndet för behagligare andning. Andningsskyddet har en präglad ansiktstätning som är mjuk, allergivänlig och silikonfri, och ger FFABEK1P3 R D-skydd mot en rad olika skadliga organiska gaser, ångor och partiklar. Den lätta, välbalanserade designen har en centralt placerad utandningsventil som hjälper till att reducera uppbyggnad av värme och fukt, så att du kan jobba bekvämt även under varma och fuktiga förhållanden.


De integrerade filtren är underhållsfria, så använd helt enkelt tills ditt utbytesschema indikerar att ett byte krävs eller filtren är igensatta, och kassera sedan. En justerbar huvudställning passar många olika huvudformer och storlekar, och nackbanden är enkla att fästa. Den låga profilen hindrar inte ditt perifera synfält, och två stora filter bestående av bundet kol ger lågt andningsmotstånd. FFABEK1P3 R D tillhandahåller skydd mot organiska ångor, med en kokpunkt högre än 65 °C, oorganiska ångor och sura gaser och ammoniak upp till 10 x Hgv (Hygieniskt gränsvärde) eller 1 000 ppm (beroende på vilken som är lägre), och 50 x Hgv för partiklar.


Inkluderar en återförslutbar påse för hygienisk förvaring och transport.


Egenskaper
 • Effektivt och bekvämt skydd mot organiska ångor, oorganiska ångor, sura gaser och skadliga partiklar
 • En förbättrad ventil hjälper till att minska andningsmotståndet för behagligare andning
 • Lätt, välbalanserad design med låg profil
 • Integrerade filter gör att det är användningsklart och underhållsfritt
 • Mjuk ansiktstätning med god passform, tillverkad av präglade, allergivänliga material
 • Justerbar huvudställning och nackband som är lätta att fästa
 • Centralt placerad utandningsventil hjälper till att motverka uppbyggnad av värme och fukt under varma och fuktiga förhållanden
 • FFABEK1P3 R D tillhandahåller skydd mot organiska ångor, med en kokpunkt högre än 65 °C, oorganiska och sura gaser och ammoniak upp till 10 x Hgv (Hygieniskt gränsvärde) eller 1 000 ppm (beroende på vilken som är lägre), och 50 x Hgv för partiklar
 • Inkluderar en återförslutbar påse för hygienisk förvaring och transport
 • Mer än 30 % lägre andningsmotstånd
 • Överträffar enligt utförda tester kraven i CE-standarden beträffande andningsmotstånd
 • Konstruerat för att passa de flesta skyddsglasögon
 • Förstahandsval bland 3M:s återanvändbara andningsskydd i Europa ända sedan lanseringen för över 25 år sedan

Tekniska data:  
Filtertyp Gas-, ång- och partikelfilter
Patronen eller filtertyp FFABEK1P3 R D
Produktserie Halvmask 4000-serien
Standarder och godkännanden EN 405:2001+A1:2009
Användningsområden För användning i farliga industriella miljöer

Specifikationer

EAN 4054596256361

Recensioner

Rekommenderat