Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

3M Peltor ProTac HunterArt.nr: KH15962

3M Peltor
Hörselskydd
Beskrivning
Art.nr: KH15962
Hörselskydd med medhörning i en smalare modell som lämpar sig för jakt. Jaktradio eller mobil kan anslutas för lyssning via 3,5mm-ingången.
Prisjakt
PriceRunner
1 195 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: KH15962
Hörselskydd med medhörning i en smalare modell som lämpar sig för jakt. Jaktradio eller mobil kan anslutas för lyssning via 3,5mm-ingången.

Produktinformation

Egenskaper

Peltor ProTac Hunter är ett hörselskydd med medhörning i en smalare modell lämplig för jakt. Medhörningsfunktionen i kåporna reagerar blixtsnabbt och skyddar hörseln från höga impulsljud. Men den gör det så mjukt att du i de flesta fall aldrig hinner höra klippet när skyddet aktiveras. Hörselskyddet är mycket bekväm att bära under lång tid och har den välkända komforten som du förväntar dig av ett hörselskydd från 3M Peltor.

Anslut jaktradion eller mobilen för lyssning
Din jaktradio eller mobil kan anslutas för lyssning via 3,5 mm stereo ingången på Peltor ProTac Hunter, så att du är fullt kommunicerbar hela tiden.

Överlägsen medhörning
Mikrofoner utanpå kåporna fångar upp omgivande ljud med stor noggrannhet och ljudet analyseras ultrasnabbt av den inbyggda elektroniken innan det når ditt öra.

Svaga ljud kan förstärkas nästan tre gånger din normala hörsel(+ 8 dB), så att du bättre kan höra djur som närmar sig, din hund skälla på längre avstånd med mera. Ljudet återges i stereo så du behåller din förmåga att avgöra vilken riktning ljudet kommer från.

Höga ljudnivåer, som skottet från geväret, dämpas däremot på bråkdelar av en sekund innan det når dina öron.

Elektroniken är mer skyddad än tidigare
Peltor ProTac Hunter har Dual Shell Design, vilket innebär att all elektronik inuti kåpan är placerade långt ifrån örat. Nu är elektroniken bättre skyddad från svett och fukt som annars kan skada elektroniken.

Lättmanövrerade tryckknappar
För att justera volymen sköts det enkelt och smidigt via lättmanövrerade knappar.

Vad är skillnaden mellan Peltor ProTac Hunter och Peltor ProTac Shooter?
Peltor ProTac Hunter är en smalare modell som lämpar sig för jakt, medan Peltor ProTac Shooter är en bredare modell med mer dämpning som lämpar sig till att användas på skyttebanan.
  • Hörselskydd i en smalare modell lämplig för jakt
  • Medhörning som dämpar höga ljud samtidigt som svaga förstärks
  • Medhörningsfunktionen ökar din säkerhet och trygghet eftersom du bättre hör varningssignaler, larm, rop, backande fordon etc.
  • Jaktradio eller mobil kan anslutas för lyssning via 3,5mm-ingången
  • Att justera volymen sköts enkelt och smidigt via lättmanövrerade knappar
  • Utrustad med Dual Shell Design, vilket innebär att elektroniken är bättre skyddad från svett och fukt som annars kan skada elektroniken
  • Automatiskt avstängning efter 4 timmar för att spara på batterierna

Leveransomfattning

  • 2 styck alkaliska AA-batterier
  • Manual
Tekniska data:
Drifttidupp till 100 tim
Batterityp2 x AA-batterier
Vikt303 g
Dämpning SNR26dB

Specifikationer

Medhörning Ja

Inbyggd komradio Nej

Bommikrofon kompatibelt Nej

Bluetooth Nej

Serie 3M Peltor ProTac

Radio Nej

Extern ingång Ja

EAN 4054596123120

Garanti

Läs på om garanti från 3M
3M erbjuder en särskild garanti på vissa produkter inom kommunikationslösningar, svetsskydd och fläktmatade andningsskydd. Garantin innebär förmånligare villkor till dig som kund. Läs allt om 3M garanti här för att ha koll på de villkor som gäller för just din produkt. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Recensioner

Rekommenderat