Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Rutab

Rutab är Sveriges ledande leverantör av tillfällig arbetsbelysning, kabelförskruvningar, genomföringar och skyddsslang. Dessutom är de en mycket stark aktör inom maskinkabel och belysningsstyrning. Rutab har nått sin position genom att fokusera på långsiktighet, kvalité, hög servicenivå, ett komplett sortiment med investeringar i egen produktutveckling och genom att lyssna på kunder och leverantörer. Läs mer.

  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
537 produkter

Långsiktighet och kvalitét med Rutab

Rutab är Sveriges ledande leverantör av tillfällig arbetsbelysning, kabelförskruvningar, genomföringar och skyddsslang. Dessutom är de en mycket stark aktör inom maskinkabel och belysningsstyrning. Rutab har nått sin position genom att fokusera på långsiktighet, kvalité, hög servicenivå, ett komplett sortiment med investeringar i egen produktutveckling och genom att lyssna på kunder och leverantörer.

Belysning på arbetsplatsen

Från Rutab finner du genomtänkt och tålig arbetsbelysning för att underlätta alla mörka kvällar på bygget. Välj mellan handhållna arbetslampor att ta med dig vart du än går; ställ lampan i fönster, häng den på en stege eller hitta rätt vinkel från golvet. LED-slingor är en praktisk tillfällig belysning för användning både inom- och utomhus i exempelvis korridorer, trappor och byggställningar. Eller varför inte en belysningsmast för dig som behöver rikligt med ljus på arbetsområdet?

Tryggt och säkert

Rutab hjälper till att känna dig trygg i ditt hem eller på kontoret med sina artiklar inom larm och säkerhet. Det är allt för lätt att glömma en platta på spisen. Undvik brända kastruller eller i värsta fall brand genom att installera en spisvakt eller spistimer och känn dig trygg med att teknologin hjälper till att stänga av spisen när ingen annan är där och gör det. Du hittar Rutabs breda sortiment av spisvakter för ett säkrare kök hos oss på Proffsmagasinet.

Installationsmaterial

Ingen detalj är för liten för att finslipas av Rutab. Hitta smått och gott till ditt förråd av delar till installation på Proffsmagasinet. Bland utbudet av installationsmaterial hittar du bland annat kabelförskruvningar, dosor och skyddsslangssystem.