Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Kärcher Home & Garden K5 Premium Smart Control Flex HWArt.nr: 3051192

Kärcher
Högtryckstvätt
230 V, med Bluetooth
Beskrivning
Art.nr: 3051192
Högtryckstvätt med integrerad Bluetooth som gör att K 5 Premium Smart Control kan anslutas till Kärcher Home & Garden-appen. Med slangvinda, rengöringssystemet Plug ’n’ Clean, teleskopskaft i aluminium och parkeringsposition.
Prisjakt
PriceRunner
6 168 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3051192
Högtryckstvätt med integrerad Bluetooth som gör att K 5 Premium Smart Control kan anslutas till Kärcher Home & Garden-appen. Med slangvinda, rengöringssystemet Plug ’n’ Clean, teleskopskaft i aluminium och parkeringsposition.

Produktinformation

Egenskaper

Kärchers stora sortiment av produkter för rengöring består av serierna Home & Garden och Professional. Den gula Home & Garden-serien är anpassad för rengöring i hemmet, både inomhus och utomhus, medan den grå Professional-serien består av maskiner och tillbehör anpassade för professionellt bruk.
Kärcher K5 Premium Smart Control Flex HW är en högtryckstvätt med integrerad Bluetooth som gör att K 5 Premium Smart Control kan anslutas till Kärcher Home & Garden-appen. Det innebär att användaren får optimalt stöd via sin smartphone i många rengöringssituationer och för många rengöringsändamål. Appen innehåller många användbara funktioner såsom "applikationsrådgivaren" med bra tips för ännu bättre rengöringsresultat, monteringsanvisningar, underhållsanvisningar och skötselråd samt Kärchers serviceportal.

Tryckinställningar görs antingen direkt på spolhandtaget eller överförs till spolhandtaget från appen. På LCD-displayen kan du kontrollera vilken trycknivå som är inställd, om det går att aktivera boost-funktionen eller om enheten fortfarande är i viloläge. Enheten innehåller Home Kit med T 5 Surface Cleaner och 1 liter 3-i-1 Stone Cleaner. Andra utrustningsdetaljer inkluderar slangvindan, rengöringssystemet Plug ’n’ Clean, det högkvalitativa teleskopskaftet i aluminium och parkeringspositionen som gör det enkelt att komma åt tillbehören.
  • Med boost-läge för extra effekt
  • G 180 Q Smart Control spolhandtag med LCD-display och 3-i-1 Multi Jet spolrör
Tekniska data: 
Anslutningsspänning230 V
Frekvens50 Hz
Max arbetstryck145 bar
Max. ingångstemperatur40 °C
Motoreffekt2.1 kW
Bredd397 mm
Höjd513 mm
Längd591 mm
Vikt20 kg

Specifikationer

Effekt 2100 W

Tryck, max. 145 bar

EAN 4054278822075

Rekommenderat