Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Bosch GAS 18V-1Art.nr: JY17000

Bosch
Dammsugare
utan batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: JY17000
Dammsugare på 18V med sugstyrka på 60 mbar och luftflöde på 10 liter i sekunden. Dammsugaren har en behållare på 0,7 liter och är utrustad med ett 2-stegs luftflödessystem.
Prisjakt
PriceRunner
1 030 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas måndag, 15 apr.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Denna produkt ingår i:
Beskrivning
Art.nr: JY17000
Dammsugare på 18V med sugstyrka på 60 mbar och luftflöde på 10 liter i sekunden. Dammsugaren har en behållare på 0,7 liter och är utrustad med ett 2-stegs luftflödessystem.

Produktinformation

Egenskaper

Kompatibilitet Bosch Professional - Maskiner och tillbehör såsom batterier och laddare från Bosch Professional är endast kompatibla med andra produkter i samma serie, det vill säga den blå Bosch Professional-serien. Detta innebär att du inte kan använda blå Bosch-produkter ihop med produkter från den gröna Bosch DIY-serien.
Bosch GAS 18V-1 är en dammsugare på 18 V med sugstyrka på 60 mbar och luftflöde på 10 liter i sekunden. Dammsugaren har en behållare på 0,7 liter och är utrustad med ett 2-stegs luftflödessystem. En kompakt lösning för riktigt rena arbetsutrymmen – perfekt för förrengöring. Extra kompakt design, utmärkt manövrerbarhet, sladdlös frihet och en dammbehållare som kan tömmas snabbt och enkelt gör denna dammsugare enkel att hantera. Den levereras med ett stort antal tillbehör för varierad rengöring och största möjliga flexibilitet. GAS 18V-1 Professional är enkel att transportera och passar perfekt i en L-BOXX.

Den är avsedd för torrdammsugning av grovt damm eller kraftig smuts från släta ytor. Dammsugaren är kompatibel med alla Bosch Professional 18 V-batterier (Professional 18V System). Även kompatibel med AMPShare, batterisamarbetet mellan flera märken. GAS 18V-1 Professional är lätt med sina endast 1,3 kg (utan batteri) och har en behållarvolym på 0,7 l.
  • Dammsugare på 18V med sugstyrka på 60 mbar
  • Lätt att rengöra, tryck på en knapp för att snabbt öppna behållaren
  • 2-stegs luftflödessystem som håller ett konsekvent luftflöde vilket ökar effektiviteten och sugkraften
  • Alla deler förutom filtret kan diskas i diskmaskin
  • Ergonomiskt handtag
  • Flexibel slang och munstycke för att kunna nå överallt

Leveransomfattning

  • 1 styck golvmunstycke
  • 1 styck flexibelt förlängningsrör
  • 1 styck fogmunstycke
  • 2 stycken sugrör
Tekniska data 
Batterispänning18V
Behållarvolym0,7 liter
Filteryta55 cm²
Luftflöde10 liter i sekunden
Sugstyrka60 mbar
Mått (LxBxH)142 x 184 x 121 mm
Vikt utan batteri1,3 kg

Specifikationer

Batteri ingår Nej

EAN 3165140888677

Nedladdningsbara filer

Garanti

Förläng din garanti till 3 år med Bosch PRO360
Gratis förlängning på dina Bosch Professional el-verktyg från 1 till 3 år. Snabbt och helt kostnadsfritt via serviceportalen PRO360. Du behöver bara registrera dig en gång, därefter får du löpande ta del av aktuella och kommande erbjudanden. Med den digitala verktygslistan får du en perfekt överblick över dina verktyg och deras garantier. Dessutom kommer du att få tillgång till ännu fler tjänster som gör dig ännu effektivare. Läs mer om Bosch förlängda garanti och registrera din produkt här.

Recensioner

Rekommenderat