Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Makita JR001GZ XGTArt.nr: 2320044

Makita
Tigersåg
utan batteri och laddare
Beskrivning
Art.nr: 2320044
Effektiv tigersåg på 40V med kolborstfri motor för yrkesmässig metallkapning som är gnistfri. Två varvtalsinställningar, 32 mm slaglängd och 0-3 000 slag/min med steglös styrning via strömbrytaren. Snabbfäste för blad.
Prisjakt
PriceRunner
3 629 kr
Inkl. moms

Beräknat 2024-06-17 från leverantör

Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2320044
Effektiv tigersåg på 40V med kolborstfri motor för yrkesmässig metallkapning som är gnistfri. Två varvtalsinställningar, 32 mm slaglängd och 0-3 000 slag/min med steglös styrning via strömbrytaren. Snabbfäste för blad.

Produktinformation

Egenskaper

Makita JR001GZ XGT är en effektiv tigersåg på 40V med kolborstfri motor för yrkesmässig metallkapning som är gnistfri. Två varvtalsinställningar, 32 mm slaglängd och 0-3 000 slag/min med steglös styrning via strömbrytaren. Snabbfäste för blad.

OBS! Tigersågen levereras i den här konfigurationen utan batterier och laddare.

Makita XGT® - Kraftfullt 40 V-system

XGT är Makitas kraftfullaste verktygsserie som drivs av en egen serie med 40 V-batterier och laddare. Med de här verktygen är du redo för dagens och morgondagens jobb. Mer effekt – fler möjligheter. Kombinationen av innovativ verktygsdesign och batterier med högre effekt bildar en gedigen lösning för de högsta kraven inom bygg, industri, trädgårdsskötsel och många andra områden. XGT-batterierna ger maximalt 40 V, det vill säga dubbelt så mycket som 18-voltsbatterierna i den branschledande LXT®-plattformen. Det innebär ett aldrig tidigare skådat oberoende av stationära energikällor.

Verktygen och batterierna i XGT-serien levereras med ett inbyggt program för digital kommunikation mellan batteriet och verktyget. Batteritekniken och motortekniken i verktygen samverkar för optimala prestanda. Produkterna i XGT-serien klarar enkelt av dagens uppgifter men är också redo att anpassa sig till morgondagens jobb.

Tufft byggda

Till XGT hör också ett snabbladdningssystem. Batteriet på 4,0 Ah är fulladdat på 45 minuter. Batterierna har en indikator med 4 lysdioder som tydligt visar när de behöver laddas.

XGT-batterierna är speciellt utformade för hög hållbarhet. De är vattentäta, byggda i tre lager och är konstruerade med poler som är skyddade mot kortslutning. På grund av tåligheten mot vatten och damm kan batterierna och verktygen användas under besvärliga förhållanden.

Batterierna är också utrustade med ett kraftigt ytterhölje och cellhållare för bättre stöttålighet. De hållbara spåren håller batterierna säkert på plats när de används i de starka produkterna.
  • Verktygsfritt bladbyte
  • Ergonomisk design med gummerade handtag
  • Kolborstfri motor
  • Extra bred upphängningskrok
Tekniska data:  
Spänning 40V
XGT Ja
Skyddssystem för batteri Ja
Antal slag 0-2300/0-3000 slag/min
Slaglängd 32 mm
Kapacitet: trä 255 mm
Max sågkapacitet stålrör 130 mm
Vikt, med standardbatteri 4,5 kg
Mått 472 x 88 x 239 mm
Ljudeffektsnivå 96 dB(A)
Ljudtrycksnivå 85 dB(A)
Buller mättolerans 3 dB(A)
Vibrationsnivå 18,0 m/sec²
Vibrationsnivå (K-faktor) 1,5 m/sec²

Specifikationer

Spänning 40 V

Väska ingår Nej

Batteri ingår Nej

EAN 088381893237

Garanti

Förläng garantin till 3 år
Makita erbjuder en förlängd garanti på 3 år. Garantin gäller när du registrerar din produkt inom 4 veckor från inköpsdatum. Läs mer om vilka villkor som gäller och registrera din produkt här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat