Milwaukee har nu lanserat nästa stora genombrott i det batteridrivna M18-systemet, High Output-batterier! På ampere-styrkorna 12,0 Ah, 8,0 Ah, 5,5 Ah och 3,0 Ah!

M18 Redlithium-ion High output-batterier är utvecklade med den bästa kombinationen någonsin av cellteknik, batterikonstruktion och elektronik i ett batterisystem för yrkesbruk. Detta otroliga framsteg inom batteriutformning ger mer kraft, svalare användning och längre drifttider jämfört med standard batterierna. Resultatet är att användarna får kortare applikationstider och oavbruten kraft i hela sortimentet av Milwaukees 18v serie, utan att att de behöver investera i ett helt nytt system! Hör mer om vilka batterier som fungerar till vilka maskiner här!>>

Skillnaden?

Vad är då skillnaden med High Output-batterierna kontra standard batterierna? High Output-batterierna ger 50% mer kraft, är 50% svalare under användning och ger längre drifttid. Alla High Output-batterier är självklart kompatibla med hela M18-systemet som består av fler än 145 verktyg i dagsläget!

- År 2005 vände Milwaukee upp och ner på hela elverktygsbranschen när de lanserade teknik som gjorde det möjligt att använda litium-jon i elverktyg. Detta var något som branschen inte hade upplevt tidigare, och även om många andra företag sedan dess har utnyttjat tekniken för att leverera egna batteridrivna system så har vi fortsatt varit den innovativa ledaren inom litium-jontekniken. Vi har varje år levererat ytterligare framsteg hos våra REDLITHIUM-ION-batterier – nu senast under 2018 med lanseringen av vårt bästa batteri någonsin, M18 REDLITHIUM-ION HIGH OUTPUT 12,0 Ah. I år är det dags för den största uppdateringen av M18 sedan lanseringen av REDLITHIUM-ION när vi lyfter hela M18-systemet med HIGH OUTPUT, berättar Henrik Nielsen, Trade Product Manager för Milwaukee.

Om ni vill ha mer information om Milwaukees M18 HIGH OUTPUT-batterier, se demonstrationsfilmen nedan. Uppstår det frågor eller funderingar kring detta så tveka inte på att kontakta Proffsmagasinets duktiga kundtjänst så hjälper vi er att reda ut dem!