Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Helly Hansen Workwear

Helly Hansen grundades 1877 av skepparen Helly Juell Hansen och har sedan dess utvecklat professionella kläder som hjälper människor att hålla sig och känna sig vid liv.

Helly Hansen Workwear är ledande inom premium-arbetskläder och förstavalet för den nya generationen professionella hantverkare. Helly Hansen Workwear strävar efter att alltid utvecklas och tillverka de bästa arbetskläderna för årets alla säsonger. De kartlägger behov och hittar tekniker, material och mer miljövänliga produktionsmetoder som håller deras produkter i världsklass. Inte ens nordens hårda klimat är en utmaning för Helly Hansen som har kläder för alla arbetsplatser både i regn och rusk. I deras sortiment finner du bland annat skyddsskor, varselkläder och arbetskläder. För de lediga dagarna har Helly Hansen Workwear tröjor av hög kvalité, bekväma skor och fritidskläder som underställ och jackor. Läs mer.

  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Storlek
  • Pris
408 produkter

Innovation och design

Genom insikt och erfarenhet från världens hårdaste klimat har Helly Hansen Workwear utvecklat ett brett utbud av innovativa produkter, inklusive det första mjuka vattentäta materialet för mer än 140 år sedan. Andra genombrott inkluderar de första fleecetygerna på 60-talet, de första tekniska underkläderna på 70-talet – utvecklade med Lifa® Stay Dry-teknologi – och dagens patenterade prisbelönta H2Flow™ temperaturregleringssystem. Självklart är Helly Hansens intelligenta tekniker sömlöst inkorporerade i designen. Deras kläder är moderna i formen och framför allt bekväma för att de ska vara sköna att arbeta i under längre timmar i slitsamma miljöer. På Proffsmagasinet finner du flera av Helly Hansen Workwears populäraste serier, anpassade efter miljö och individ.

 

Kensington - för den moderna hantverkaren

Inspirerad av den urbana livsstilen hos den moderna hantverkaren. Kensington-kollektionen är noggrant utformad med kvalitet i åtanke. Kollektionen lyfter fram naturnära färger för ett stilrent uttryck som passar lika väl på arbetsplatsen som i naturen. Noggrant utvalda material och detaljer, i kombination med ny teknik säkerställer Helly Hansen Workwear att du alltid ser bäst ut samtidigt som du är säker på din arbetsplats.

 

Chelsea Evolution - stil och komfort

Chelsea evo-konceptet lägger tonvikten på stil, komfort och användbarhet. Den ger exceptionell funktionalitet samtidigt som den stöder en mängd olika arbetsförhållanden, vilket gör den till ett utmärkt val för moderna hantverkaren. Präglad av Helly Hansen Workwears ikoniska färgkombination svart och orange med inslag av grått och kamouflage.

 

Magni Evolution - för tuffa klimat

Sedan 1977 har Helly Hansen Workwear dragit nytta av sin erfarenhet av professionella arbetare från de tuffaste klimaten och skapat produkter som är ”Trusted By Professionals” över hela världen. Med hjälp av denna erfarenhet har Magni-konceptet sedan starten varit ett toppkoncept för Helly Hansen Workwear, och visat upp det bästa av det bästa inom komfort, teknologi och innovation.