Din hörsel är Hellberg Safety’s största bekymring. Sedan starten 1962 har Hellberg’s fokus varit på att utveckla effektiva och komfortabla hörselskydd som eliminerar skadligt ljud och samtidigt optimerar ljud du vill höra nära dig.

Hellberg är en specialiserad leverantör inom hörselskydd, ansiktsskydd och kommunikationslösningar inom ramen för Personal Protection Equipment (PPE). Sedan 1962 är nu Hellberg representerade i över 50 internationella marknader och växer stadigt.

Hörselskydd

Hellberg Safety erbjuder en stor variation med olika hörselskydd, allt för att det ska passa dig, dina behov och krav på arbetsplatsen. Komfort och lätthet att använda motiverar till att regelbundet använda hörselskydden. Samtidigt så är den otroligt optimerade teknologin bakom en viktig del i upplevelsen hos användarna. Med ’Active listening’ är du alltid närvarande i din omgivning och samtidigt skyddad mot skadefulla ljud. Du hör klart och tydligt varningssignaler och kan samtidigt kommunicera med dina kollegor utan att störas av buller.

Ansiktsskydd

De erbjuder även anpassade ansiktsskydd för mer extrema förhållanden och miljöer. Industrier där Hellberg’s ansiktsskydd och visirer kan vara extra användbara är inom konstruktion, skogsbruk, kemisk hantering, elektriskt arbete och snickeri. Visirerna är ergonomiskt designade för att vara praktiska och effektiva, samt lättkombinerade till hörselskydd, skyddshjälmar och överliggare.

Välkommen Hellberg

Hos oss på Proffsmagasinet hittar du praktiska & prisvärda hörselskydd och visirer i olika modeller och funktioner. Behöver du hjälp för att hitta vad som passar just dig? Kontakta gärna vår duktiga kundservice!

Se alla hörselskydd och visirer från Hellberg hos Proffsmagasinet!

Uppdaterad 2019-11-04