Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Hitachi

Hitachi Koki Co. Ltd. har varit ett oberoende företag i Hitachikoncernen (Japans största industrikoncern och bland de 10 största i världen) sedan 1948. Hitachi Koki har tillverkat elverktyg i mer än 60 år, och har sedan dess blivit en erkänd leverantör av högteknologiska kvalitetsprodukter.


Sedan 1 januari 2005 driver Hitachi Power Tools en egen verksamhet i Norden med dotterbolag i Sverige; Hitachi Power Tools Sweden AB. Verksamheten finns i Norge, Sverige, Danmark, Finland och Polen.

Lagerbyggnader finns i Norge utanför Oslo.
Samtliga av Hitachis maskiner är utvecklade för att klara stor belastning i professionell miljö. Fokus ligger hela tiden på kvalitet, användarvänlighet, ergonomi, säkerhet, design och miljö.


Hitachi har innovativa teknologier som gynnar de olika produkterna bl.a. User Vibration Protection som är en vibrationsdämpande mekanism i verktyget som ger lägre ljud- och vibrationsnivåer och längre arbetsintervaller per dag för användaren i förhållande till EU-direktiv. Active Control System som är ett unikt system för bättre prestanda och säkrare drift. Hitachi Protection System som är ett överbelastningsskydd. Aluminium Housing Body för ökad hållbarhet och livslängd.


Hos oss på Proffsmagasinet hittar du ett brett sortiment av verktyg och maskiner från Hitachi t.ex. borrskruvdragare, borrhammare, vinkelslip, cirkelsåg, dammsugare, motorsåg, trimmer och häcksax. Vi har även ett brett sortiment av tillbehör t.ex. litiumbatteri, laddare, bits, borr, styrskena och slippapper.
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
10 produkter
  • 1
Relaterade artiklar: