Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Halls Garden Room F09891Art.nr: 3126275

Halls
Växthus
12,9 m², svart
Beskrivning
Art.nr: 3126275
Halls Garden Room är ett rymligt växthus med en area på 12,9 m², en svart stomme och fönster av 3 mm tjockt trädgårdsglas. Växthuset har en traditionel stomme som är förstärkt för att klara tuffare väder.
Prisjakt
PriceRunner
45 332 kr
Inkl. moms
Ej beställningsbar för tillfället
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3126275
Halls Garden Room är ett rymligt växthus med en area på 12,9 m², en svart stomme och fönster av 3 mm tjockt trädgårdsglas. Växthuset har en traditionel stomme som är förstärkt för att klara tuffare väder.

Produktinformation

Egenskaper

Halls Garden Room är ett rymligt växthus med en area på 12,9 m², en svart stomme och fönster av 3 mm tjockt trädgårdsglas. Växthuset har en traditionel stomme som är förstärkt för att klara tuffare väder. Halls Garden Room har en ökad taklutning vilket både förser växthuset med en större volym luft. Säkerhetsglaset i full längd eliminerar det vanliga överlappandet vilket gör att glaset bättre klarar av stötar. Om glaset går sönder, går det sönder i små ofarliga partiklar vilket gör det till det idealiska valet för familjeorienterade miljöer.

Anti-kapillärglasclips gör att vatten rinner ner i rännorna på ett bättre sätt. De hindrar också vatten från att rinna tillbaka in i växthuset. Den smarta designen minimerar även kondensation som droppar ned från taket då kondensationen istället rinner ned längs innertaket och direkt ned i rännorna. Växthuset har även vattenupptagningsränna i hörnfog som tillåter dig att fånga upp vatten på växthusets insida. De fyra takventilerna cirkulerar och ventilerar en stora luftvolymen i växthuset. Växthusets dubbla skjutdörrar har en innovativ design med låg tröskel vilket gör att du inte behöver ta ett stort steg eller ducka för att gå in i växthuset. Dörrarna har ett låshål och låses med hänglås (medföljer ej).

Leveransvillkor
Tillfarten till leveransadressen måste ha en tillräcklig vägbredd samt fri höjd för att en tung lastbil ska kunna komma fram till avlossningsplatsen. Vägen måste ha bärighet för tung lastbil. Det är viktigt att det finns en tillräckligt stor, fri yta för chauffören att placera godset på.
Tekniska data 
Area12,9 m²
Antal fönster4
Sidohöjd163 cm
Totalhöjd276 cm
Dörrbredd121,8 cm
Dörrhöjd208,5 cm

Specifikationer

Färg Svart

Serie Halls Garden Room

Material Trädgårdsglas

Yttre Area 12.9 m²

EAN 3126275

Rekommenderat