Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gelia AmptecArt.nr: 3081839

Gelia
Laddkabel
3-fas, mode 3, typ 2 till typ 2, 32 A
Beskrivning
Art.nr: 3081839
Laddkabel för trefasladdning av elbilar. Mode 3, med typ 2-kontakter i båda ändar.
Prisjakt
PriceRunner
2 889 kr
Inkl. moms
Finns i olika varianter
5 meter
Fler än 10 st i lager | Skickas tisdag, 2 apr.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3081839
Laddkabel för trefasladdning av elbilar. Mode 3, med typ 2-kontakter i båda ändar.

Produktinformation

Egenskaper

Laddkabel för trefasladdning av elbilar. Mode 3, med typ 2-kontakter i båda ändar. Används till elbilar med uttag typ 2 för att ladda via stationära laddboxar eller laddstationer med kontaktuttag typ 2. Laddningen kan vara så kallad normalladdning eller semisnabbladdning beroende på hur hög effekt laddboxen har.

Kabeln är tillverkad av TPU (termoplastisk polyuretan) som ger lätthanterlig och solid kabel för alla miljöer. I ledarna finns ren koppar av högsta kvalitet som bidrar till enastående laddningsegenskaper. Den robusta designen gör att kabeln klarar sig även om man skulle råka köra över den med bilen. Handtagen är ergonomiskt utformade för ett stadigt grepp och enkel hantering. Kontakterna är i högkvalitativt ABS-material för att få ett stilrent utseende och bra egenskaper. Kontaktdonen har inbyggd smart teknik som övervakar laddningssessionen och stoppar den vid för hög temperatur. Laddningssessionen återupptas när temperaturen är på en acceptabel nivå igen.

En Mode 3 typ 2-kabel har en typ 2-kontakt på ena sidan och bilens laddkontakt på den andra sidan. Mode 3-kablen ger dig säker laddning på tusentals publika laddstationer i Sverige och i övriga Europa. Kabeln kan naturligtvis också användas hemma, i bostadsrättsföreningen och på arbetsplatsen om laddbox/laddstation finns där.
Tekniska data 
TypBS-CHC004-5M
Typ av fordonssidaTyp 2
Typ av infrastruktursidaTyp 2
Kabellängd5 m
Märkspänning400 V
Märkström32 A
KabeltypRak
StrömtypAC trefas
LaddningslägeLäge 3
Vikt3 kg
Kapslingsklass (IP)IP66

Specifikationer

EAN 7318270046042

Rekommenderat