Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Gelia AmptecArt.nr: 3081837

Gelia
Laddkabel
1-fas, mode 2, CEE/Schuko, 10-16 A, 5 m
Beskrivning
Art.nr: 3081837
Laddkabel för enfasladdning av elbilar. Mode 2-kabeln har typ 2-kontakt i ena änden och CEE-uttag i den andra.
Prisjakt
PriceRunner
3 780 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3081837
Laddkabel för enfasladdning av elbilar. Mode 2-kabeln har typ 2-kontakt i ena änden och CEE-uttag i den andra.

Produktinformation

Egenskaper

Laddkabel för enfasladdning av elbilar. Mode 2-kabeln har typ 2-kontakt i ena änden och CEE-uttag i den andra. Med adapter för CEE till schuko. Används till elbilar med uttag typ 2 för att ladda via CEE-uttag, eller med hjälp av adaptern, via ett vanligt schuko-uttag (nödladdning). Laddströmmen kan justeras i två steg, 10A eller 16A. Justeringen görs genom en knapptryckning på kontrolldosan som sitter på kabeln. LED-lampor visar om kabeln är av eller på, laddstatus och laddström. Laddkabeln har personskyddsbrytare typ A (30 mA AC), överströmsskydd, över- och underspänningsskydd, kortslutningsskydd och åskskydd samt övervakning av temperaturen för säker och pålitlig användning.

Kabeln är tillverkad av TPU (termoplastisk polyuretan) som ger lätthanterlig och solid kabel för alla miljöer. I ledarna finns ren koppar av högsta kvalitet som bidrar till enastående laddningsegenskaper. Den robusta designen gör att kabeln klarar sig även om man skulle råka köra över den med bilen. Handtaget är ergonomiskt utformat för ett stadigt grepp och enkel hantering. Kontakten är i högkvalitativt ABS-material för att få ett stilrent utseende och bra egenskaper. I kontakten finns ett smart chip som övervakar laddningen och automatiskt slår ifrån laddningen om fel uppstår.

Mode 2-kablar för elbilsladdning har en kontrolldosa monterad på laddningskabeln. Används för laddning av elbilar via ett standardeluttag. Kontrolldosan innehåller bland annat en jordfelsbrytare och andra komponenter som säkerställer en kontrollerad laddning av elfordonet.
Tekniska data 
TypBS-PCD0202-CEE-5M
Typ av fordonssidaTyp 2
Typ av infrastruktursidaCEE-don
Kabellängd5 m
Märkspänning230 V
Märkström16 A
KabeltypRak
StrömtypAC enfas
LaddningslägeLäge 2
Vikt4 kg
Kapslingsklass (IP)IP66

Specifikationer

EAN 7318270046059

Rekommenderat