Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Taklampor

Taklampor är en av de mest vanliga inredningsdetaljerna för hemmets alla rum och finns i lika många stilar som material och färger.Läs mer
Sökresultat från kunskapsportalen:
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
315 produkter
Taklampor är en av de vanligaste inredningsdetaljerna för hemmets alla rum och finns i lika många stilar som material och färger. Fundera på vilken effekt du vill åstadkomma med din taklampa. Vill du att den ska lysa upp mycket och ge ett praktiskt ljus i hallen? Eller vill du kunna dimra den till ett behagligt ljus i sovrummet? Du kan också skapa ett blickfång genom att välja en lampa som tar plats - med en självsäker formgivning som varje gäst i ditt hem kommer att lovorda. Hos Proffsmagasinet hittar du en mängd taklampor i klassiska och moderna takarmaturer från varumärken så som Nordlux, SG armaturen, Norlys, Easyform, Steinel, Ifö Electric och Westal bland andra.

Taklampa efter rum och stämning


När du står inför val av ny taklampa i ditt hem är det bra att reflektera över vilket rum lampan ska sitta i och vilket syfte den ska fylla. En plafond ger ett vackert och samtidigt funktionellt ljust som passar bra i hallen eller i din walk-in-closet där du behöver kunna lysa upp plaggen ordentligt och hitta den där mössan i längst ner i lådan. En pendelarmatur ger ett mer direkt ljus och är därför idealisk i köket över köksbordet eller på kontoret över ett arbetsområde. Hos oss hittar du många typer av lampor, allt för att du ska hitta en belysning just för dig och din smak.

Moderna material och färger


Proffsmagasinet har ett stort urval av taklampor i populära färger som svart och mässig som skapar en fin inredningsdetalj i det nordiska hemmet. Varma metaller i kombination med opalvitt glas kompletterar varandra och ger värme till det minimalistiskt inredda hemmet. Välj en takarmatur i trä för en mjuk känsla i rummet om du har mycket hårda material och ytor i övrigt. Med hjälp av utbytbara ljuskällor kan du själv styra vilken känsla din lampa utstrålar genom att välja en dimbar LED-lampa som kan justeras i ljusfärg, från varmvitt till kallare dagsljus.