Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Beckers VåtrumstäckArt.nr: 3136151

Beckers
Väggfärg
halvblank
Beskrivning
Art.nr: 3136151
Beckers Våtrumstäck är en halvblank väggfärg som är avsedd för användning i vattenutsatta utrymmen som exempelvis tvättstugor, dusch- och badrum. Färgen ger en vattentät, slitstark och halvblank yta som är enkel att hålla ren.
Prisjakt
PriceRunner
319 kr
45,57 kr/m² | Inkl. moms
Finns i olika varianter
Visa kulörval
Vit
Räkna ut
1 l
Vad är glansgrad?
40 Halvblank
I lager | Skickas inom 2-4 dagar
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3136151
Beckers Våtrumstäck är en halvblank väggfärg som är avsedd för användning i vattenutsatta utrymmen som exempelvis tvättstugor, dusch- och badrum. Färgen ger en vattentät, slitstark och halvblank yta som är enkel att hålla ren.

Produktinformation

Egenskaper

Beckers Våtrumstäck är en halvblank väggfärg som är avsedd för användning i vattenutsatta utrymmen som exempelvis tvättstugor, dusch- och badrum. Färgen ger en vattentät, slitstark och halvblank yta som är enkel att hålla ren. Våtrumstäck och Våtrumsgrund från Beckers är hållbara alternativ när du vill gör om i badrummet och ingår i Beckers målningssystem som är godkänt av Måleribranschens Våtrumskontroll för våtrum. Vid målning ska underlaget vara torrt och rent och sugande ytor ska förlimmas med Våtrumsgrund (förtunnad med vatten i förhållandet 1:1). Blanka ytor bör mattas ned genom slipning med medelgrovt slippapper. Tidigare målade ytor bör behandlas med Beckers Inomhustvätt. Spraya och låt skummet verka några minuter, torka sedan av ytan med en fuktig microfiberduk. Blanka ytor bör du matta ned genom slipning med medelgrovt slippapper. Gammal latexfärg kan upplösas av Våtrumstäck, grunda därför med Våtrumsgrund. Spaltbara vinyltapeter nedrives. Ej nedrivbara vinyltapeter rengöres från kalk, tvålrester och smuts och torkas sedan av med Röd Etanol för att avlägsna rester av mjukgörare. Mjuka och tjocka PVC-materiel avlägsnas helt. Puts, betong och gipsskivor bredspacklas med Breplasta LW eller Beckers Våtrumsspackel.

Färdigmåla två gånger med Våtrumstäck. Minst en vecka efter nymålningen bör man handskas försiktigt med ytorna. Ytan skall torka minst sju dygn innan den utsätts för vattenbegjutning.

Färgen kan brytas i olika kulörer. Observera att den totala mängden färg kan variera något beroende på hur mycket brytpasta som går åt för vald kulör.

Varningar och försiktighet

Varning!
  • Orsakar allvarlig ögonirritation.

Specifikationer

Glansgrad 31-60 Halvblank

Appliceringsverktyg Pensel, Roller, Spruta

Åtgång, min. 7 m²/l

Åtgång, max. 7 m²/l

Övermålningsbar efter (timmar) 3 h

Volym 1 l

EAN 7311230505559

Rekommenderat