Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Black & Decker

Black & Decker är ett av världens ledande varumärken för hemmafixaren. Hos oss på Proffsmagasinet hittar du ett brett sortiment från Black & Decker bestående av bland annat nät- och batteridrivna maskiner, trädgårdsmaskiner, städningsprodukter och annat för hushållet. Läs mer.

  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
193 produkter

BLACK+DECKER. Easy By Design™

Hemmet är där livet händer. Och oavsett var du är i livet är Black & Decker hemma med dig, för att få ut det mesta av varje ögonblick. Enda sedan Black & Decker grundades 1910 har de varit i den absoluta framkanten av produktutveckling.

Från den ikoniska Black & Decker Workmate till världens första skruvdragare och häcksax har de använt uppfinningsrikedom och integritet för att hjälpa människor förvandla sina hus till hem. Förvandla din vision av hemmet till verklighet.

Batteridrivna verktyg – 18V Powerconnect

Oavsett om du ska skruva fast en lös skruv i golvet, hänga upp en hylla, ta hand om trädgården eller dammsuga gör Black & Deckers 18V-system det möjligt med över 50 el- och trädgårdsverktyg samt hushållsprodukter. Med BLACK+DECKER 18V POWERCONNECT-systemet kan du använda samma batteri till både dina vanliga batteridrivna verktyg och dina trädgårdsverktyg.

Välj ett 18V el- eller trädgårdsverktyg, klicka i batteriet och börja arbeta. Svårare än så är det inte!

Skapa din egna uppsättning verktyg

Ditt batteri är kompatibelt med hela 18V systemet inom Black & Decker. Du kan enkelt skapa din egna verktygsuppsättning både för att fixa i hemmet eller i trädgården efter dina behov utan att behöva köpa extra batterier och laddare.

Rätt batteri för rätt uppgift

Upplev fördelen med lithium-ion batterier för kraftfull prestanda. Alla batterier är kompakta och lätta att hantera: slipp kablar och förlängningssladdar! Black & Decker har batterier med rätt kapacitet för uppgiften.

Upptäck batteridrivna verktyg från Black & Decker här!

Upptäck batteridrivna trädgårdsmaskiner från Black & Decker här!

Letar du efter batterier och laddare? Det hittar du här!

Nätdrivna verktyg

Föreställ dig det. Skapa det.

Se till att förverkliga alla dina byggprojekt! Det ständigt uppdaterade utbudet av elverktyg från BLACK+DECKER hjälper dig med dina nya projekt, och naturligtvis även de vardagliga sysslorna. Välj bland ett stort sortiment av nätdrivna elverktyg utvecklade för att du ska kunna förverkliga projekten hemma alltifrån att borra upp en hylla till att bygga en hel altan. Välj utifrån effekt, prestanda och uppgift. Starta din kreativa resa idag och se vart den tar dig!

Upptäck nätdrivna verktyg från Black & Decker här!

Trädgårdsmaskiner

Batteridrivet

Oavsett uppgift hjälper BLACK+DECKER 18V och 36V batterisystemen till. Hela sortimentet innehåller över 50 produkter. Det ska vara enkelt att slutföra uppgifter både inne och ute.

Upptäck Black & Deckers utbud av batteridrivna trädgårdsmaskiner här!

Mer kraft med 36V-serien

36V-serien är för dig som ställer extra krav på dina trädgårdsprodukter – mer kraft och prestanda. Du hittar ett heltäckande sortiment för allt du kan behöva för att hålla din trädgård i toppskick.

Upptäck Black & Deckers 36V trädgårdsmaskiner här!

Letar du efter batteri till 36V-serien? Det hittar du här!

Nätdrivet

Black & Deckers nätdrivna sortiment av trädgårdsprodukter täcker alla behoven för att hålla din trädgård i perfekt skick.

Välklippta gräsmattor med perfekta kanter. Rabatter utan ogräs och häckar utan undervegetation. Du behöver inte arbeta varje vaken timme för att skapa din drömträdgård. Du behöver bara de rätta verktygen. Med BLACK+DECKER fixar du snabbt och enkelt trädgården så du får mer tid att njuta av den. Från gräsklippare och lövblås till grästrimmer och häcksax – vi har allt du behöver för att hålla det snyggt och prydligt.

Upptäck nätdrivna trädgårdsmaskiner från Black & Decker här!

Hushåll & städ

Lev livet – städa mindre. Ingen vill tillbringa hela helgen med att städa, vilket är anledningen till att Black & Deckers städprodukter är utformade för att göra städningen snabbare och enklare.

Black & Decker erbjuder ett sortiment av dammsugare bestående av bland annat ikoniska handdammsugaren Dustbuster och skaftdammsugare på både 18V och 36V. Dessutom finns smarta ångmoppar som dödar 99,97% av bakterierna med hjälp av microfiberdukar, utan kemikalier.

BLACK+DECKER har all den kraft du behöver för att få jobbet gjort på nolltid. Extra kraft till vardagens sysslor för att du sedan ska kunna slappna av.

Upptäck städ- och rengöringsprodukter från Black & Decker här!