Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

ZARGES

ZARGES är ett varumärke som specialiserar sig på tillverkning av högkvalitativa aluminiumstegar och byggställningar, välkända för att kombinera hållbarhet, säkerhet och användarvänlighet. Aluminium är känt för sin lätta vikt och hållbarhet, vilket gör ZARGES produkter enkla att hantera och samtidigt robusta nog att klara av de flesta olika arbetsmiljöer. Läs mer.

  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
88 produkter

Stabila stegar och byggställningar av aluminium

ZARGES lägger stor vikt vid att skapa ergonomiska och säkra stegar med fokus på användarvänlighet och stabilitet. Konstruktionen möjliggör säker användning i olika situationer, både inomhus och utomhus. Aluminiumstegarna är utrustade med olika säkerhetsfunktioner för att minimera riskerna vid användning, exempelvis anti-glidytor, säkra fästpunkter och robusta låsningar. ZARGES byggställningar går att montera upp till önskad plattformshöjd med hjälp av smidiga påbyggnadspaket. Det innovativa S-PLUS skyddsräcket innebär färre delar och säkrare montering.

Smart och säker verktygsförvaring

I sortiment hittar du även lätta men robusta aluminiumlådor för säker förvaring och transport av verktyg, mätinstrument eller annan utrustning. Eurobox-serien är stapelbar och lådorna kan enkelt inredas eller utrustas med extra tillbehör efter dina behov.

Hållbara produkter för alla behov

Oavsett om det gäller industriellt arbete, byggprojekt eller hushållsbruk, erbjuder ZARGES stegar, ställningar och förvaring av olika modell och storlek för att passa alla tänkbara behov. Det högkvalitativa aluminiumet är motståndskraftigt mot korrosion och väderpåverkan, vilket gör stegarna lämpliga för utomhusbruk under lång tid. Köp arbetsbockar, förvaringslådor och stegar från ZARGES online hos Proffsmagasinet!