Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Calectro m-Sense IIIArt.nr: 3055436

Calectro
CO2- och CO-givare
Beskrivning
Art.nr: 3055436
M-SENSE III är en regulator med inbyggda gasgivare för koldioxid och kolmonoxid. Med hjälp av dessa parametrar kan den programmerbara enheten reglera t.
Prisjakt
PriceRunner
14 325 kr
Inkl. moms
5 st i lager | Skickas måndag, 22 apr.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3055436
M-SENSE III är en regulator med inbyggda gasgivare för koldioxid och kolmonoxid. Med hjälp av dessa parametrar kan den programmerbara enheten reglera t.

Produktinformation

Egenskaper

M-SENSE III är en regulator med inbyggda gasgivare för koldioxid och kolmonoxid. Med hjälp av dessa parametrar kan den programmerbara enheten reglera t.ex. luftomsättning samt generera larm för personsäkerhet. För att säkerställa hög noggrannhet på CO mätningen tar M-SENSE III även hänsyn till aktuell temperatur. M-SENSE III är avsedd att användas i utrymmen där förbränning utgör en potentiell risk för farlig luft, t.ex. i fordonsgarage, lastkajer, tunnlar och gruvor. Den erbjuder möjligheten att kombinera mätningar av CO och CO2, vilket inte bara garanterar allmän säkerhet utan också spar energi vid rätt behovsstyrning av ventilationen. M-SENSE III är användbar både till att styra/larma lokalt och till att vara en del i ett övergripande system. Kommer som standard med PTC-säkring (autoreset) på signaljorden M, kortslutningssäker. Har 3 linjära utgångar samt en till/från utgång för relä. Avsedd för väggmontage.

Mätprincipen för CO2 är infraröd (NDIR) med Automatic Baseline Correction (ABC). Mätområde 0-3000 ppm, noggrannhet ±1% av mätområdet ±5% av mätvärdet. Mätprincipen för CO är en elektrokemisk gassensor med temperaturkompensering. Mätområde 0-100 ppm, noggrannhet ±10 ppm.
  • Kapslingsklass: IP54
  • Bredd: 110 mm
  • Höjd: 150 mm
  • Djup: 46 mm
  • Drifttemperaturområde: 0 till +50 °C

Specifikationer

EAN 3055436

Rekommenderat