Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Calectro Calair-PR-1FArt.nr: 3055434

Calectro
Tryckregulator
0-10V, IP54
Beskrivning
Art.nr: 3055434
Tryckregulatorn CALAIR-PR mäter differenstrycket och reglerar ventilationsanläggningens fläkt via en 0-10V signal. För utetemperaturkompensering av börvärdet kopplas en utetemperaturgivare till regulatorn.
Prisjakt
PriceRunner
6 918 kr
Inkl. moms
5 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3055434
Tryckregulatorn CALAIR-PR mäter differenstrycket och reglerar ventilationsanläggningens fläkt via en 0-10V signal. För utetemperaturkompensering av börvärdet kopplas en utetemperaturgivare till regulatorn.

Produktinformation

Egenskaper

Tryckregulatorn CALAIR-PR mäter differenstrycket och reglerar ventilationsanläggningens fläkt via en 0-10V signal. För utetemperaturkompensering av börvärdet kopplas en utetemperaturgivare till regulatorn. Värdet för utetemperatur kan även skrivas till CALAIR-PR via Modbus. CALAIR-PR har två digitala ingångar som kan användas till bland annat aktivering av alternativt börvärde. Andra valbara förprogrammerade larmfunktioner är övervakning av fläktmotor samt ingång från brandlarmscentral. För dessa larmfunktioner finns även möjlighet att välja vilken utsignal som ska gälla samt om de ska återställas automatiskt eller manuellt. CALAIR-PR är försedd med ett växlande potentialfritt larmrelä som kan programmeras för olika larmindikeringar t.ex. hög och lågtryckslarm. De tio senaste larmen sparas i en larmlogg. CALAIR-PR kan avläsas och programmeras via Modbus RTU (RS485). Reglerhastigheten är ställbar för anpassning till olika tryckregleringsapplikationer, t.ex. takfläktar Alla inställningar och programmeringar som är utförda via menysystemet sparas vid ett eventuellt strömavbrott. Tryckregulatorns funktion garanteras med slanglängd upp till 100 m. Efter montering, kontrollera att luft kan strömma fritt genom slangen. CALAIR-PR har en klockmodul för aktivering av alternativt börväde. Klockmodulen har batteribackup för att inte tappa inställningarna vid strömavbrott. Datum och tid samt veckoschema kan ställas in. Minsta schemaläggningstid är en timme.

Inbyggd glassäkring: 5x20 mm, 50 mA, trög
Larmrelä: Växlande 5 A, 250V
  • Spänningsmatning: 230 V
  • Utsignal: 0-10 V
  • Kapslingsklass: IP54
  • Omgivningstemperatur: -30 till +50°C
  • Höjd: 195 mm
  • Djup: 52 mm
  • Vikt: 0.5 kg
  • Bredd: 109 mm

Specifikationer

EAN 3055434

Rekommenderat