Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Fresh Intellivent SkyArt.nr: 2819285

Fresh
Badrumsfläkt
vit
Beskrivning
Art.nr: 2819285
Badrumsfläkt med fukt, ljus och luftkvalitetsensor. Fläkten är försedd med självjusterande fuktstyrning och har en flödeshastighet på 140 m³/h.
Prisjakt
PriceRunner
1 784 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas måndag, 4 mars
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2819285
Badrumsfläkt med fukt, ljus och luftkvalitetsensor. Fläkten är försedd med självjusterande fuktstyrning och har en flödeshastighet på 140 m³/h.

Produktinformation

Egenskaper

Fresh Intellivent Sky är en vit badrumsfläkt med fukt, ljus och luftkvalitetsensor samt självjusterande fuktstyrning. Utrustad med lukt- och luftkvalitetssensor som startar vid försämrad luft och fortsätter att gå tills luftkvalitén är återställd. Fabriksinställd med konstantdrift och fuktsensor aktiverad.

Intelligent ventilation
Intellivent SKY är en helt banbrytande badrumsfläkt som är starkare och smartare än någonsin. Med en unik luktsensor, överlägsen tryckförmåga och avancerad fuktkontroll är Intellivent SKY optimerad för att skapa en frisk och behaglig badrumsmiljö.

Unik luktsensor
Som enda badrumsfläkt i världen har Intellivent SKY utrustats med en luktsensor som känner av starka lukter. När sensorn upptäcker en stark lukt ökar fläkten varvtalet och avlägsnar snabbt lukten för att luften hela tiden ska kännas fräsch.

Överlägsen tryckförmåga
Intellivent SKY har en helt överlägsen tryckförmåga. Detta gör att fläkten klarar långa kanaler och böjar utan att göra avkall på ventilationsförmågan.

Självjusterande fuktstyrning
Intellivent SKY har en helautomatisk fuktstyrning vilket innebär att den startar automatiskt när den indikerar förhöjd fuktnivå. När fukten ökar i rummet ökar fläkten luftflödet för att klimatet i badrummet åter ska förbli behagligt.

Extremt tyst
Trots att Intellivent SKY är försedd med en ny och betydligt starkare motor än alla andra föregångare, är fläkten i det närmaste ljudlös.

Självtänkande
Ytterligare en smart funktion med Intellivent SKY är ljussensorn. När du går in i rummet märker fläkten av det och startar. Tillsammans med vädringsprogrammet som sätter igång när fläkten varit inaktiv i 26 timmar gör den fläkten helt självtänkande. Därför passar fläkten utmärkt i alla utrymmen som utsätts för fukt och lukt. Perfekt för badrum, källare eller i ett fritidshus.

Touchpanel
En intuitiv och unik panel aktiveras när du touchar på/av-knappen. Här kan du enkelt styra fläktens viktigaste funktioner. När du är klar slocknar panelen och blir i det närmaste osynlig igen. Det är också enkelt att genom ett knapptryck återgå till fläktens ursprungliga fabriksinställning.

Finjustering via App
Med Fresh egna Bluetooth-App Fresh Ventilation kan du skräddarsy ett flertal funktioner för att passa just dina förhållanden. Praktiskt när fläkten är monterad i taket och du har svårt att nå upp till touchpanelen.

Smidig installation
Tack vare den genomtänkta designen är Intellivent SKY enkel att både montera och installera (inte minst tack vare snabbkopplingen för kablarna). Kan installeras i både 100mm och 125mm kanaler. När du behöver rengöra fläkten tar du med ett enkelt handgrepp av fläkthjulet. Fläkten är godkänd för både tak och väggmontage.
  • Timer, vädring, allpolig brytare, varvtalsreglering, konstantdrift
  • Inställning via panel eller App
  • För både vägg-och takmontage
  • Kapslingsklass (IP): IP44
  • Med 5 års garanti
Tekniska data: 
Flödeshastighet140 m³/h
Bredd182 mm
Höjd158 mm
Djup40 mm
Nominell märkspänning240 V
Nätfrekvens50 Hz
Bulleremission19 dB(A) re 1 pW
Kapacitet140 m3/h 57 Pa
Ljud19 dB(A)
Effekt2-5W

Specifikationer

Funktioner fläkt Tidsstyrning, Vädringsfunktion

Höjd 158

Färg Vit

Bredd 182 mm

Kapacitet 2333 l/min

Material Plast

Anslutningsdiameter 100 mm, 125 mm

EAN 7318111974022

E-nummer 9302583

RSK-nummer 8751527

Recensioner

Rekommenderat