Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Woods GRAN 900Art.nr: VS17692

Woods
Luftrenare
Beskrivning
Art.nr: VS17692
Svensktillverkad luftrenare med en kapacitet på 900 m3/tim för ytor upp till 160 m². Lämplig för stora vardagsrum, lägenheter, hus, kontor, kaféer etc.
Prisjakt
PriceRunner
7 860 kr
Inkl. moms
4 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: VS17692
Svensktillverkad luftrenare med en kapacitet på 900 m3/tim för ytor upp till 160 m². Lämplig för stora vardagsrum, lägenheter, hus, kontor, kaféer etc.

Produktinformation

Egenskaper

Woods GRAN 900 är en svensktillverkad luftrenare med en kapacitet på 900 m3/tim för ytor upp till 160 m². Dess höga luftgenomströmning gör den lämplig för stora vardagsrum, lägenheter, hus, kontor, kaféer etc.

Woods GRAN 900 renar luften från damm, pollen, bakterier, avgaser, radondöttrar och andra skadliga partiklar. Du kan också utrusta maskinen med ett högkvalitativt kolfilter som renar luften från lukter och gaser, till exempel från tobaksrökning eller vid vedeldning. Det patenterade filtersystemet, Active ION HEPA, garanterar hög avskiljningsgrad i kombination med mycket låg energiförbrukning och en tyst arbetsgång.

Tyst, energisnål och effektiv
Woods luftrenare utmärker sig på marknaden med exceptionellt hög luftgenomströmning tillsammans med otroligt hög avskiljningsgrad och låg energiförbrukning och ljudnivå. Woods luftrenare har en reningsgrad på 99,98%, ända ner till partikelstorlek 0,0003 mm. Det patenterade filtersystemet Active ION HEPA kombinerar jonisering och filtrering. Woods luftrenare ger luftpartiklarna en svag elektrisk laddning, vilket gör att de klumpar ihop och blir mer lättfångade. Tack vare denna jonisering kan Woods använda sig av relativt glesa filter och ändå uppnå samma höga avskiljningsgrad som täta HEPA-filter. Fördelen med detta systemet är att Woods inte behöver använda sig av energislukande och bullriga fläktar för att cirkulera luften i rummet. Woods luftrenare är därför effektiva, tysta och ekonomiska!

Ritas, utvecklas och tillverkas i Sverige
Woods luftrenare ritas, utvecklas och tillverkas i Sverige - från metallhöljet och filtren till den slutliga monteringen. Woods sätter alltid användaren först vid utvecklandet av nya produkter. Det resulterar i mycket effektiva, pålitliga och diskreta luftrenare av högsta kvalitet och marknadsledande garantier.
  • Svensktillverkad luftrenare med en kapacitet på 900 m3/tim
  • För ytor upp till 160 m²
  • Fyra hastigheter
  • Försedd med Active ION HEPA-filter
  • Otroligt kraftfull och energisnål
  • Kan utrustas med ett kolfilter för att rena luften från gaser och lukter
  • Lämplig för stora vardagsrum, lägenheter, hus, kontor, kaféer etc

Leveransomfattning

  • 2 x Active ION HEPA -filter
Tekniska data
Max. arbetsområde160 m²
Luftgenomströmning
250/500/750/900 m³/tim
Hastigheter4
Strömförbrukning24-80 W
Ljudnivå
Från 30 dB
Reningsgrad99,98%
Spänning220-230 V
Mått (HxBxD)220x565x615 mm
Vikt15,2 kg

Specifikationer

EAN 7332857000586

Garanti

Upp till 6 års garanti på avfuktare
Woods erbjuder en garanti på upp till 6 år när du registrera din avfuktare. Garantin gäller endast när byter filter regelbundet. På modeller som inte innefattas av filterbyte gäller upp till 3 års garanti vid registrering. Läs mer om Woods garantivillkor här. Notera att garantier kan skilja sig åt beroende på om du är företag eller privatperson.

Recensioner

Rekommenderat