Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

eeese OttoArt.nr: 2920276

eeese
Avfuktare
13 l
Beskrivning
Art.nr: 2920276
En kraftfull avfuktare som kan styras både genom Wifi och Google Assistant. Extremt tyst med en ljudnivå på endast 35 dB(A) och har en oscillerande funktion för klädtorkning.
Prisjakt
PriceRunner
2 297 kr
Inkl. moms
9 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2920276
En kraftfull avfuktare som kan styras både genom Wifi och Google Assistant. Extremt tyst med en ljudnivå på endast 35 dB(A) och har en oscillerande funktion för klädtorkning.

Produktinformation

Egenskaper

eeese Otto är en kraftfull avfuktare som du kan styra både genom Wifi och Google Assistant. Det kan inte bli lättare att få till en perfekt fuktnivå i hemmet! Otto är eeeses jubileumsmodell och innehåller extra mycket av det man vill att en kompakt bostadsavfuktare ska ha. Avfuktaren är extremt tyst med en ljudnivå på endast 35 dB(A), Otto har även en oscillerande funktion för klädtorkning och är IPX4-klassificerad så den kan användas i våtrum – och den har en energiförbrukning på endast 145 Watt.

Torkfunktion för kläder – energisnål, effektiv och bättre för miljön
I många hushåll måste man använda torktumlaren för att snabbt få familjens kläder torra. Avfuktaren Otto löser den uppgiften också. Avfuktaren har en inbyggd torkfunktion för kläder som kan styras via den funktionella displayen. Med bara ett klick på displayen startas den praktiska oscillerande funktionen för klädtorkning, som torkar kläderna extra snabbt. Den låga energiförbrukningen på 145 W gör avfuktaren till ett billigare och smartare alternativ än en torktumlare.

Använd avfuktaren Otto i badrummet
Badrummet är ett av de rum där det bildas mycket fukt. Efter ett varmt bad kan det vara skönt att kunna sätta på avfuktaren Otto för att snabbt uppnå en normal luftfuktighet i rummet. Avfuktaren Otto är IPX4-klassificerad för våtrum, så du kan känna dig säker när du använder den i badrummet.

Automatisk avfuktning
Avfuktaren Otto har ett automatiskt läge som kontrollerar luftfuktigheten i rummet och avlägsnar överflödig fukt. På avfuktarens display kan du ställa in den önskade luftfuktigheten, vilket säkerställer att du når exakt rätt nivå i rummet. Inställningarna sparas automatiskt när avfuktaren stängs av, vilket betyder att du inte behöver ställa in dem igen nästa gång du ska använda den.

WiFi – styr avfuktaren via mobilen eller Google Assistant
Denna avfuktare är utrustad med wifi, vilket gör det möjligt att styra enheten via mobiltelefonen. Det är smart, flexibelt och innovativt. Avfuktaren är också kompatibel med Google Assistant.

Lätt att hantera
Med en vikt på endast 10,2 kilo kan du lätt flytta runt avfuktaren beroende på vilket rum du ska använda den i. Avfuktaren är utrustad med praktiska bärhandtag som är vackert integrerade i designen.

Mycket låg energiförbrukning
Med den praktiska timerfunktionen kan du styra när avfuktaren ska vara aktiv. Avfuktaren har en låg energiförbrukning på 145 W, vilket är mycket lågt för en avfuktare som kan avfukta upp till 13 liter om dagen.

Otto kan anslutas direkt till avloppet med den medföljande avloppsslangen. På så sätt kan du avfukta rummet utan att behöva oroa dig för att tanken blir full.

Om du väljer att inte använda avloppsslangen så har avfuktaren en automatiskt avstängningsfunktion som varnar med ett larm vid full tank och som sedan till och med stänger av avfuktaren. Tanken har en kapacitet på 2,3 liter

Avfuktaren med det diskreta ljudet
Otto kan användas på natten utan problem då den har ett smart viloläge som du lätt kan aktivera. När denna funktion används körs avfuktaren med låg fläkthastighet och en ljudnivå på endast 35 dB(A).

Otto – en kvalitetsprodukt från eeese
Otto ingår i den populära serien från eeese. Alla produkter i denna serie är skapade utifrån målet om den perfekta synergin mellan gedigen kunskap om det europeiska klimatet och miljön, snygg och strömlinjeformad skandinavisk design samt med den senaste tekniken.
 • Snygg och kompakt design
 • Boyta: 4 ~ 60 m²
 • Avfuktningskapacitet 13 L/dag
 • Wifi – kompatibel med Google Assistant
 • Extremt tyst – endast 35 dB(A)
 • Mycket låg energiförbrukning – endast 145 watt
 • Oscillerande funktion för klädtorkning
 • Timerfunktion
 • Antibakteriellt luftfilter
 • Inbyggd jonisator
 • IPX4-klassificerad – även lämplig för användning i våtrum
 • Praktiska handtag – mycket lätt att flytta
 • Barnsäker
 • Automatisk avstängning när vattentanken är full
 • Slang för kontinuerlig dränering ingår

Leveransomfattning

 • 1 styck Slang
Tekniska data 
Max. arbetsyta60 m²
Rekommenderat arbetsområde4-50 m²
WiFiJa
Kapacitet, 30 °C/RH 80 % L/dag13
Kapacitet, 27 °C/RH60% L/dygn7
Strömförbrukning145W
Strömförsörjning220-240/50 V/Hz
Timer1 ~ 24 h
Fläkthastighet2
Luftvolym, hög95 m³/h
Luftvolym, låg70 m³/h
Ljudnivå, hög39 dB(A)
Ljudnivå, låg35 dB(A)
Vattentank2,3 L
Drifttemperatur5~35°C
KompressorKolv
KylmedelR290
FilterTvättbart
Avloppsslang ingårNej
Dräneringsslang, diameter14 mm
Mått (H x B x D)445 x 308 x 209 mm
Vikt10,2 kg

Specifikationer

EAN 5704841025523

Recensioner

Rekommenderat