Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

eeese LunaArt.nr: 3136628

eeese
Avfuktare
med luftrenare
Beskrivning
Art.nr: 3136628
Luna är en liten och kompakt 2-i-1 avfuktare och luftrenare med många funktioner som effektivt minskar överskottsfukt i rum upp till 50m2. Luna är exceptionellt tyst och passar perfekt för mindre rum.
Nyhet
Prisjakt
PriceRunner
2 378 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas måndag, 29 apr.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 3136628
Luna är en liten och kompakt 2-i-1 avfuktare och luftrenare med många funktioner som effektivt minskar överskottsfukt i rum upp till 50m2. Luna är exceptionellt tyst och passar perfekt för mindre rum.

Produktinformation

Egenskaper

Luna är en liten och kompakt 2-i-1 avfuktare och luftrenare med många funktioner som effektivt minskar överskottsfukt i rum upp till 50m2. Luna är exceptionellt tyst och passar perfekt för mindre rum. Luna har inbyggt Wi-Fi, vilket gör det enkelt och smidigt att ha full fuktkontroll via en app. Maskinens app är kompatibel med TUYA och Google Assistant.

Energieffektiv
Luna en låg strömförbrukning på endast 165W och med Lunas praktiska timerfunktion kan du enkelt ställa in när avfuktaren ska stänga av sig själv och på så sätt spara el.

Klädtorkfunktion – effektiv, bättre för miljön och billigare i el
Avfuktaren kommer med en smart inbyggd klädtorkfunktion som enkelt kan styras via den funktionella displayen. Med bara ett enda klick startas den mycket praktiska klädtorkfunktionen som torkar kläderna extra snabbt. Eftersom strömförbrukningen är så låg som 165W är Luna ett mycket billigare och bättre alternativ till en torktumlare.

Inbyggd jonisator
Lunas inbyggda jonisator (tillval) skapar negativa joner som binder till positivt laddade molekyler som damm, bakterier, pollen, rök och andra allergener. Dessa molekyler binder till varandra och blir större molekyler som inte kan sväva i luften och därför faller till marken som dammpartiklar. De kan sedan enkelt sopas upp eller dammsugas bort.

Avfuktaren kan användas medan du sover
Luna säkerställer också ett bra inomhusklimat medan familjen sover. Använder du avfuktaren i sovrummet är det inga problem att låta avfuktaren vara igång på natten då Luna är utrustad med en smart vilolägesfunktion, som kan aktiveras enkelt och snabbt. Om denna funktion används går avfuktaren med låg fläkthastighet och en ljudnivå på endast 36dB(A).

Enkel inställning av luftfuktighetsnivå
Luna är utrustad med en smart LED-display med softkey så att du enkelt kan ställa in önskad luftfuktighetsnivå. Luna stannar sedan av sig själv när fuktnivån uppnås och startar automatiskt igen när fuktnivån överskrids. Temperaturen och luftfuktigheten i rummet har stor betydelse i förhållande till hur många liter fukt som kan hanteras per dygn.

Lätt att hantera
Med endast 10,7 kg är det lätt att flytta runt Luna - beroende på i vilket rum du behöver använda den. Avfuktaren är utrustad med ett praktiskt handtag som är vackert integrerat i designen. Dessutom kan Luna enkelt flyttas runt med de medföljande 360 ​​graders hjulen.

Möjlighet till kontinuerlig tömning - Automatiskt stopp
En avfuktare har en inbyggd vattentank för att samla upp vattnet från fukten i luften. Med anslutning av en separat avloppsslang har du möjlighet att leda vattnet direkt i avloppet, istället för att behöva tömma vattentanken. Det gör att avfuktaren kan köras kontinuerligt, vilket är särskilt en bra lösning i källare eller sommarhus. Om du väljer att inte ansluta en avloppsslang har Luna en automatisk avstängningsfunktion med fulltankindikator som automatiskt stänger av avfuktaren när tanken är full. Luna är utrustad med en vattentank som rymmer upp till 2,6 liter.
  • Wi-Fi
  • HEPA-filter - hjälper mot ansamling av damm, pollen och andra allergener. Tar även bort mögelsporer, bakterier och virus från luften
  • Klädtorkfunktion
  • Jonisator: Ja
  • Automatiskt stopp när vattentanken är full
  • 24 timmars timer (stäng av)
  • Sleep mode funktion
  • Automatisk avfuktning
  • Fuktsensor
  • Automatisk avfrostning
  • Med grepp/handtag och hjul för enkel transport
  • Barnlås
Tekniska data 
Bredd30 cm
Djup25,6 cm
Höjd48,4 cm
Maximal arbetsyta50 kvm
Rekommenderad arbetsyta4-40 kvm
Avloppsslangens diameter14 mm
Kapacitet 30°C/RH80% L/dag12
Kapacitet 27°C/RH60% L/dag7,5
Strömförbrukning165W
Strömförsörjning220-240/50 V/Hz
Timmar1 ~ 24 timmar
Fläkthastighet2
Luftvolym Hög90 m3/h
Luftvolym Låg70 m3/h
Ljudnivå Hög40 dBA
Ljudnivå Låg36 dBA
Vattentank2,6 liter
Drifttemperatur5~35 °C
TeknikKylning
KylvätskaR290
Aktivt kolfilterNej
UV-ljusNej

Specifikationer

Wifi Ja

Användningsområde Arbetsplats, Lägenhet, Torkrum, Tvättställ

Rumsstorlek, max. 40 m²

Filtertyp HEPA-filter

EAN 5704841025646

Nedladdningsbara filer

Rekommenderat