Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

eeese EmilArt.nr: 2920262

eeese
Avfuktare
12 L, WiFi
Beskrivning
Art.nr: 2920262
Avfuktare med en ljudnivå på endast 36 dB, passar rum upp till 50 kvadratmeter. Utrustad med wifi vilket gör det möjligt att styra enheten via mobiltelefon.
Prisjakt
PriceRunner
2 299 kr
Inkl. moms

Beräknat 2023-10-11 från leverantör

Om du vill bevaka när produkten är åter i lager behöver du acceptera cookies för marknadsföring. Klicka här för att hantera cookies.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 2920262
Avfuktare med en ljudnivå på endast 36 dB, passar rum upp till 50 kvadratmeter. Utrustad med wifi vilket gör det möjligt att styra enheten via mobiltelefon.

Produktinformation

Egenskaper

eeese Emil är en avfuktare som är den minsta och mest kompakta modellen från eeese. Designen är både klassisk och elegant så att den diskret kan ta bort fukt i den uppvärmda källaren och mindre rum. Emil har storlek och kapacitet för ett mindre vardagsrum på upp till 50 kvadratmeter. Denna avfuktare har ett automatiskt läge som styr luftfuktigheten i rummet och avlägsnar överflödig fukt under uppvärmningen.

Bäst i Test
Emil 12 L blev testvinnare i norskt avfuktartest på www.anbefaler.com augusti 2022! I ett omfattande test utvärderades och jämfördes många av marknadens avfuktare mot varandra där eeese Emil 10 L och eeese Emil 12 L blev utsedda till bäst i test.

Wifi – styr avfuktaren via telefonen
Denna avfuktare är utrustad med wifi, som gör det möjligt att styra enheten via mobiltelefon. Det är smart, flexibelt och innovativt.

Torkfunktion för kläder – effektivt, bättre för miljön och strömsnålare
I många familjer går torktumlaren flera gånger i veckan. Det sliter både på dina kläder, drar ström och vatten och är skadligt för miljön. Därför är denna avfuktares funktion för klädtorkning mycket populär. Den torkar familjens våta ytterplagg och tvätt på rekordtid. Med bara ett klick på displayen startas den praktiska torkfunktionen för kläder. Eftersom strömförbrukningen är så låg som 155 W är denna avfuktare ett billigare och smartare alternativ till en torktumlare.

Avfuktaren med det diskreta ljudet
Med en vikt på endast 11,6 kilo är det lätt att flytta runt avfuktaren beroende på vilket rum du ska använda den i. Avfuktaren är utrustad med ett praktiskt bärhandtag som är en integrerad del av designen. Emil kan ställas in i två steg och i båda stegen är avfuktarens ljudnivå mycket begränsad – 36 dB i steg 1 och 42 dB i steg 2. Därför kan Emil användas i vardagsrum – du kommer bara att märka avfuktaren om du lyssnar noga.

Lätt inställning av fuktnivå
Emil är utrustad med en smart LED-display med en funktionstangent, så att du enkelt kan ställa in önskad fuktnivå. Emil stänger av sig själv när fuktnivån är uppnådd och startar automatiskt igen när fuktighetsnivån överskrids. Filtret är tvättbart och avfuktaren har en automatisk avstängningsfunktion när tanken måste tömmas.

Möjlighet till kontinuerlig dränering
Avfuktaren har möjlighet till kontinuerlig dränering så att du kan ansluta den direkt till avloppet via en slang och därmed inte behöver fundera på om den behöver tömmas.

Mycket låg strömförbrukning
Med den praktiska timerfunktionen kan du styra när avfuktaren är aktiv. Avfuktaren har en låg strömförbrukning på 155 W. Detta är mycket lågt för en avfuktare med en kapacitet på 12 liter per dag. Temperaturen och luftfuktigheten i rummet är mycket viktiga när det gäller hur många liter fukt som hanteras under dagen.
  • Med Wifi
  • Automatisk avfuktning
  • Torkläge för kläder
  • LED-display med funktionstangent
  • Automatisk omstartsfunktion
  • Automatisk avstängning när vattenbehållaren är full
  • Tvättbart luftfilter
  • Möjlighet till kontinuerlig dränering (slang ingår ej)
Tekniska data: 
Max. arbetsyta50 m2
Rekommenderat arbetsområde2-40 m2
Kapacitet 30 °C/RH80%12 l/dag
Kapacitet 27 °C/RH60%7,5 l/dag
Strömförbrukning (i drift)155 W
Strömförsörjning220-240/50 V/Hz
Timer1 ~ 24 h
Fläkthastighet2
Luftvolym hög105 m3/h
Luftvolym låg80 m3/h
Ljudnivå hög40 dB(A)
Ljudnivå låg36 dB(A)
Vattentank2,6 l
Drifttemperatur5~35 °C
KompressorStämpel
KöldmediumR290
FilterTvättbart
Avloppsslang diameter14 mm
Nettovikt11,6 kg
Bruttovikt12,7 kg
Produktens storlek (BDH)463x300x250 mm

Specifikationer

EAN 5704841025028

E-nummer 7502181

Recensioner

Rekommenderat