Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Acetec EvoDry 12PArt.nr: 1150021

Acetec
Avfuktare
upp till 200 m³
Beskrivning
Art.nr: 1150021
Avfuktare avsedd avfuktning vid svalare temperaturer där en kondensavfuktare inte klarar av att avfukta. För exempelvis förråd, lager, källare eller fritidshus med rumsvolym upp till ca 200 m³ eller krypgrund och kallvind med en rumsvolym upp till ca 100 m³.
Prisjakt
PriceRunner
15 223 kr
Inkl. moms
4 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 1150021
Avfuktare avsedd avfuktning vid svalare temperaturer där en kondensavfuktare inte klarar av att avfukta. För exempelvis förråd, lager, källare eller fritidshus med rumsvolym upp till ca 200 m³ eller krypgrund och kallvind med en rumsvolym upp till ca 100 m³.

Produktinformation

Egenskaper

Acetec EvoDry 12P är en avfuktare som är avsedd avfuktning vid svalare temperaturer där en kondensavfuktare inte klarar av att avfukta. EvoDry 12P fungerar i alla typer av utrymmen med behov av avfuktning. Via den medföljande manöverpanelen kan man enkelt ställa in och övervaka avfuktaren. Alla avfuktare i EvoDry-serien är utvecklade med energieffektivitet i åtanke. Det ger dig några av marknadens mest energieffektiva avfuktare.

Modellen används i till exempel förråd, lager, källare eller fritidshus med rumsvolym upp till ca 200 m³ eller krypgrund och kallvind med en rumsvolym upp till ca 100 m³.

Avancerad styrning för ökad säkerhet där alla inställningar sker via manöverpanelen. Med denna styrning har ni full kontroll på fukthalt och temperatur där larm visas på panelen om klimatet är ogynnsamt. Flera inställningsmöjligheter med energisparläge och påminnelse om service (filterbyte).

Till skillnad från kyl- eller kondensavfuktare samlar inte sorptionsavfuktaren på sig vatten i en behållare eller en slang, utan fukten försvinner i en luftström. Acetec EvoDry 12P är en sorptionsavfuktare som leder fukten via en våtgasslang.

Vad är skillnaden på avfuktare EvoDry med styrning H eller P?

EvoDry H
H står för Hygrostat och lämpar sig för avfuktning och sanering. Man kan säga att H-modellerna är universella och passar dom flesta olika avfuktningsapplikationerna.

H-modellerna har inbyggd elektronisk hygrostat, inställning mot graderad skala finns placerad vid intagsfilter. Denna styrning startar avfuktning när fukthalten överstiger inställt värde. Konstant avfuktning erhålls genom att ställa ratten i läge ON.

EvoDry P
P står för Panel och lämpar sig för avfuktning där man vill ha en extern övervakning på klimat och där avfuktaren kan larma om klimaten inte är bra. Till exempel kan vara krypgrunder och kallvindar där man vill ha extra nog koll på klimatet.

P-modellerna har mer avancerad styrning för ökad säkerhet där alla inställningar sker via manöverpanelen. Med denna styrning har ni full kontroll på fukthalt och temperatur där larm visas på panelen om klimatet är ogynnsamt. Flera inställningsmöjligheter med energisparläge och påminnelse om service (filterbyte).
  • Användningsområde: förråd, källare, garage, krypgrund, kallvind, sanering, fritidshus
  • P står för Panel och lämpar sig för avfuktning där man vill ha en extern övervakning på klimat och där avfuktaren kan larma om klimaten inte är bra
  • Till skillnad från kyl- eller kondensavfuktare samlar inte sorptionsavfuktaren på sig vatten i en behållare eller en slang

Leveransomfattning

  • 1 styck Manöverpanel
  • 1 styck Modularsladd
  • 1 styck Våtgasslang (1,5 m)
  • 2 stycken Slangklämmor
  • 1 styck Utloppsenhet
Tekniska data: 
Arbetsområde (°C)-20 - +40
Lämplig upp till (m3)200
StyrutrustningPDC-03
Styrning via appNej
Våtluftsflöde, m3/H28/16
Våtluftsstos, mm50
Torrluftsflöde, m3/H210/120
Torrluftsstos, mm125
Kapacitet, vid 20°C/60%RF, l/24h13,3
Kapacitet upp till, l/24h16,7
Ljudnivå, dB(A), 3 m avstånd61/47
Hygrostatinställning, %0 - 100
Effekt, fläkt, nom, W36/9
Effekt, vid avfuktning, W880/550
Anslutningsspänning, V1 x 230 V
Säkring, A10 A
IP-klassIP21
FilterklassG4
FärgAluZink
KorrosionsklassC3
GarantiAG20
CEJa
SundaHusJa
Längd, mm305
Bredd, mm257
Höjd, mm265
Vikt, kg6.7

Specifikationer

Wifi Nej

Slanganslutning Ja

Användningsområde Krypgrund, Källare, Arbetsplats

EAN 7350072461371

E-nummer 1693581

Nedladdningsbara filer

Garanti

Läs på om garanti från Acetec
Acetec erbjuder särskild garanti på vissa av sina produkter vid registrering och sparat inköpskvitto. Läs mer om Acetecs garantivillkor och ta reda på vad som gäller för just din produkt här. Notera att garantier kan skilja sig beroende på om du är företag eller privatperson.

Rekommenderat