Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

HACE PCMH45Art.nr: VS18801

HACE
Luftfuktare
Beskrivning
Art.nr: VS18801
Luftfuktare med en kapacitet på 45 liter/dygn för ytor upp till 250 m². Lämplig för större villor, lägenheter, kontor, konferensrum, butiker, lager, industrier, tryckerier etc.
Prisjakt
PriceRunner
4 690 kr
Inkl. moms
6 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Beskrivning
Art.nr: VS18801
Luftfuktare med en kapacitet på 45 liter/dygn för ytor upp till 250 m². Lämplig för större villor, lägenheter, kontor, konferensrum, butiker, lager, industrier, tryckerier etc.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Egenskaper

HACE (HALE) PCMH45 är en luftfuktare med otrolig kapacitet, utvecklad för att klara av stora och krävande utrymmen. Luftfuktaren avger upp till 45 liter vatten per dygn och har en slanganslutning för direkt vattenpåfyllning. HACE PCMH45 är så kraftfull att den klarar av utrymmen upp till 250m², och är lätt att flytta dit den behövs för tillfället tack vare dess låga vikt och robusta hjul.

Den tydliga panelen gör att luftfuktaren är mycket enkel att programmera och sköta. Luftfuktaren stänger av sig automatiskt när fuktighetsnivån uppnår önskad nivå eller vattenbehållaren är tom. Trots att den är så kraftfull så är den också väldigt tyst. Den är även utrustad med en timer som man enkelt kan ställa in när maskinen ska starta och stanna.

HACE PCMH45 har ett mycket smart integrerat filter som är lätt att rengöra. Inomhusluften påverkas starkt av luftens temperatur och relativa fuktighet. En relativ fuktighet på 40-50% anses vara behaglig och hälsosam. Kombinationen av uppvärmningssystem och kall vinterluft ger ofta en relativ fuktighet under 20%. Desto kallare luft utomhus desto mer uppvärmning behövs och därmed blir luften inomhus torrare. För låg fuktighet kan ge torrhetskänslor i näsa, hals och hud. Även möbler, mattor och textilier kan ta skada av för torr miljö.

Luftfuktaren hjälper till att lätta obehag i näsa och luftvägar, reducerar statisk elektricitet och gör att dina krukväxter trivs bättre etc. HACE PCMH45 är perfekt för större villor, lägenheter, kontor, konferensrum, butiker, lager, industrier, tryckerier etc. Detta är en kraftfull, lättanvänd och effektiv luftfuktare som snabbt och effektivt ger dig ett mer behagligt inomhusklimat.
  • Kraftfull ultrasonisk luftfuktare för ytor upp till 250 m²
  • Ökar luftfuktigheten i rummet och rensar luften på damm och dylikt
  • Effektivt vattenfilter
  • Direktpåfyllning av vatten
  • Utrustad med timer
  • Energisnål och tystgående
  • Lämplig för större villor, lägenheter, kontor, konferensrum, butiker, lager, industrier, tryckerier etc.

Leveransomfattning

  • Hace EFS Filter
Tekniska data 
Max. arbetsområde250 m²
Effekt (imma/ånga)70 W
Kapacitet45 liter/dygn
Tankvolym30 liter
LjudnivåCa 30 dB
Mått (HxBxD)750x745x440 mm
Vikt5 kg

Specifikationer

EAN 8718754100007

E-nummer 9430035

Recensioner

Rekommenderat