Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

Danfoss EcoArt.nr: 3081696

Danfoss
Termostat
4-28°
Beskrivning
Art.nr: 3081696
Danfoss Eco är en fristående programmerbar radiatortermostat med appstyrning för hemmabruk. Danfoss Eco är batteridriven, kompakt och lätt att använda.
Prisjakt
PriceRunner
508 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i lager | Skickas inom 24 timmar!
Beskrivning
Art.nr: 3081696
Danfoss Eco är en fristående programmerbar radiatortermostat med appstyrning för hemmabruk. Danfoss Eco är batteridriven, kompakt och lätt att använda.
Fri frakt över 625 kr*
30 dagars öppet köp

Produktinformation

Egenskaper

Danfoss Eco är en fristående programmerbar radiatortermostat med appstyrning för hemmabruk. Danfoss Eco är batteridriven, kompakt och lätt att använda. Via Bluetooth-teknik styr du termostaten från en app i din smartphone. Om du föredrar att ställa in termostaten manuellt använder du vredet på termostaten för att ställa in önskad temperatur. Ersätt äldre termostater med Danfoss Eco och spara upp till 30 procent på din värmeanvändning och minska därmed dina kostnader.

Temperaturreglering med PID-styrning (exakt styrning). Adaptiv inlärning. Kan programmeras till nattsänkning och veckoscheman. I appen kan du välja flera olika funktioner, till exempel "Semester" som gör att du kan sänka temperaturen när du är bortrest. Vädringsfunktion gör att termostaten stänger när den känner en plötslig stor temperaturförändring om du exempelvis öppnar fönstret för vädring. Läget "Paus" innebär att temperaturen sänkts till minimitemperatur.

För att ventilen inte ska fastna har termostaten automatisk ventilmotion vilket innebär att ventilen 1 gång/vecka öppnar och stänger. Lättavläst LCD-display med bakgrundsbelysning. Displayen är vändbar vilket gör det enkelt att läsa av den från alla vinklar. Skärmrotation 180 grader, barnlås och frostskydd.

Till termostaten medföljer adapters för standardventiler från Danfoss: RA, M30, RAV och RAVL, adapterguide och verktyg. Drivs med 2 stycken alkaliska AA-batterier (ingår ej). Appen laddas ner via en app-store.
Tekniska data 
Temperaturområde+4-+28 °C
Modell/UtförandeTermostat
Elektronisk styrenhetJa
FärgVit
Kapslingsklass (IP)IP20

Specifikationer

EAN 5702425245329

RSK-nummer 4808759

Videoklipp

Recensioner

Rekommenderat