Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Palmako VeronicaArt.nr: 3125909

Palmako
Lusthus
6,9 m²/inv. 6,7 m², obehandlad
Beskrivning
Art.nr: 3125909
Förläng utesäsongen med det klassiska lusthuset Veronica. Veronica är den perfekta samlingsplatsen för dina nära och kära och ett perfekt komplement till trädgården. OBS! Tillverkningsvara; ej ångerrätt, läs våra specifika villkor nedan.
Prisjakt
PriceRunner
31 833 kr
Inkl. moms

Estimerat 2-3 veckor från leverantör

Tillverkas vid beställning; ingen ångerrätt
Beskrivning
Art.nr: 3125909
Förläng utesäsongen med det klassiska lusthuset Veronica. Veronica är den perfekta samlingsplatsen för dina nära och kära och ett perfekt komplement till trädgården. OBS! Tillverkningsvara; ej ångerrätt, läs våra specifika villkor nedan.

Produktinformation

Egenskaper

Förläng utesäsongen med det klassiska lusthuset Veronica. Veronica är den perfekta samlingsplatsen för dina nära och kära och ett perfekt komplement till trädgården. Veronica har flera stora fönster med vackra detaljer som spröjs och en mjuk snidad form. En smakfull detalj till ditt hem med klassiska detaljer så som den karaktäristiska knoppen på taket och spröjs på alla fönster.

Lusthuset är tillverkat i långsamtväxande nordisk gran, ett hållbart material med hög kvalitet och särskilt anpassat för de svenska tuffa väderförhållandena. Lusthuset levereras i färdiga väggpaket med alla nödvändiga fästelement inkluderade. Alla övriga detaljer är färdigkapade vilket gör den enkel att bygga ihop på rätt sätt. Kraftiga djupimpregnerade grundbalkar ger huset stabilitet och en lång livslängd. Dubbeldörrarna levereras komplett med dörrhandtag och lås.

OBS! Huset levereras omålat. Takbeläggning ingår inte i leveransen, men finns att köpa som tillval.

Få ut det mesta av ditt Palmako-bygge!
Glöm inte att köpa till nedan passande tillbehör som är valbara.
Takspik: 1x 107930
Shingles Svart: 7x 107180
Shingles Röd: 7x 107182
Shingles Grön: 7x 107183
Shingles Brun: 7x 107181

Specialvillkor för Palmako tillverkningsvaror
Produkten från Palmako är en tillverkningsvara, som tillverkas efter din beställning. Det innebär att du inte har rätt att häva köpet efter beställningen är lagd. Bilderna på hemsidan är illustrativa, köparen skall informera sig om de olika produktspecifikationerna före köpet. Notera även att vid montering är det viktigt att du alltid följer den produktspecifika monteringsanvisningen som följer med produkten.

Leveransvillkor Palmako
Tillfarten till leveransadressen måste ha:
 • en vägbredd på minimum 3,5 meter
 • en fri höjd på 4,5 meter (grenfritt)
 • bärighet för tung lastbil
 • snöröjd och sandad tillfart under vintertid
 • en framkomlighet för ett 24 m ekipage för paket längre än 6,5 m
 • OBS! Palmako har i nuläget inte möjlighet att leverera till öar utan broförbindelse.


 • Tillbehör kan inte köpas separat
  Palmako-tillbehör så som takavvattning och takpapp till stuga eller förråd kan ej köpas eller levereras separat i en ytterligare beställning. Se därför till att du har alla delar i varukorgen som du behöver till ditt nya projekt när du beställer din huvudprodukt från Palmako!
 • Leveransomfattning

  • Färdiga väggelement
  • Impregnerade grundbjälkar
  • Tak och golv av spontade brädor
  • Färdiga takelement
  • Dörrkarm av limträ
  • Låg metallbelagd tröskel
  • Glasad dörr/fönster
  • Cylinderlås
  • Monteringsbeslag
  Tekniska data 
  MaterialNordisk gran
  Mått inv/utv (m²)6,7 / 6,9
  Mått (cm)ø 289
  Vägghöjd (cm)215
  Total höjd (cm)310
  Väggtjocklek (mm)28
  Typ av fönsterglasIsolerglas 3-6-3 / härdat glas 4-6-4 (dörr)
  Vikt572

  Specifikationer

  Obehandlad Ja

  Färg Trä

  Serie Palmako Veronica

  Yttre Area 6.9 m²

  EAN 4743142005514

  Garanti

  Palmako – Besiktiga leveransen inom 14 dagar
  Produkten du köpt från Palmako har tillverkats i enlighet med de högsta kvalitetsstandarderna. Produktens delar har noggrant besiktigats och förpackats av Palmako. För att undvika eventuella problem under monteringen som du utför själv eller låter en hantverkare att utföra, rekommenderar Palmako att du, innan monteringen påbörjas, besiktigar leveransen. Detta för att säkerställa att den är komplett enligt förteckningen över ingående delar. Besiktning av leveransen måste utföras inom 14 dagar efter att du tagit emot leveransen.

  Garanti hos Palmako
  Alla Palmakos träbyggnader har en garanti på 5 år. Lekplatser och gungor har en garanti på 2 år. Impregnerade produkter har olika garantivillkor i enlighet med olika faroklasser - från 5 till 25 år. Läs mer om Palmakos garantivillkor här.

  Garantianspråk är begränsade till ersättning av defekt material. Defekta produktdelar, vilka redan har använts eller målats, ersätts inte. Alla vidare anspråk avvisas! I händelse av reklamationer, vänligen uppmärksamma följande: uppvisa besiktningsprotokoll tillsammans med inköpsbeviset till ditt inköpsställe. Endast om dessa dokument uppvisas kan Palmako garantera att reklamationen behandlas skyndsamt och utan krångel. Reklamationsformuläret hittar du här.

  Rekommenderat