Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 999 kr*

Gelia KR-O4Art.nr: 4011786

Gelia
Utedusch
35 l, med fotdusch
Beskrivning
Art.nr: 4011786
Oktogonformad miljövänlig utedusch som kopplas direkt till trädgårdsslangen. Den ansluts med slang och koppling från exempelvis Gardena eller Hozelock.
Prisjakt
PriceRunner
1 990 kr
Inkl. moms
Fler än 10 st i buffertlager | Skickas inom 5-7 dagar
Fri frakt över 999 kr*
30 dagars öppet köp
Beskrivning
Art.nr: 4011786
Oktogonformad miljövänlig utedusch som kopplas direkt till trädgårdsslangen. Den ansluts med slang och koppling från exempelvis Gardena eller Hozelock.

Produktinformation

Egenskaper

Oktogonformad, miljövänlig utedusch som kopplas direkt till trädgårdsslangen. Den ansluts med slang och koppling från exempelvis Gardena eller Hozelock. Duschen rymmer 35 liter vatten som värms upp av solen till max 60 grader. Ett inbyggt blandningssystem gör att du i praktiken kan få upp till 70 liter 30-gradigt vatten. Du reglerar själv temperaturen med blandarspaken. Uteduschen har en praktisk fotdusch som går på kallvattnet. Den kan du också använda när du behöver fylla på vattenkannan.

Solduschen monteras enkelt ihop och den kräver ingen fristående tank eller strömförsörjning, så den blir därför lätt att installera och placera där du önskar. Tänk på att du behöver förankra duschen i något så att den inte välter, t.ex i en betongplatta, eller i ett stabilt trädäck som också blir skönt att stå på. Duschen är inte avsedd för permanent bruk, utan används som en extradusch för varma dagar, eller för att skölja av sig före eller efter ett bad. Om du vet att du inte ska använda duschen på tre dagar bör du tömma den på vatten för att förhindra beläggningar. Inför vintern ska uteduschen alltid tömmas på vatten, och för att undvika att den fryser sönder skall den förvaras frostfritt.
Tekniska data 
FärgSvart
Bredd160 mm
Diameter duschhuvud160 mm
Djup130 mm
Längd2170 mm
MaterialPlast

Specifikationer

Variabel höjd Nej

Volym 35 l

EAN 7392462024070

Rekommenderat