Kontakta ossChattVanliga frågorGratis frakt över 625 kr*

STANLEY Avståndsmätare

Med en avståndsmätare mäter du avstånd med en knapptryckning. Du siktar med laser, trycker av och får avståndet till målet presenterat på en digital display. Läs mer
  • Sortera efter
  • Varumärke
  • Produkttyp
  • Pris
  • Produktstatus
4 produkter
  • 1
Relaterade artiklar:
Med en avståndsmätare mäter du avstånd med en knapptryckning. Du siktar med laser, trycker av och får avståndet till målet presenterat på en digital display. Samtliga avståndsmätare i Proffsmagasinets sortiment kan med hjälp av mätvärdena räkna ut areor, volymer etc.

Avståndsmätare är alltså perfekta för exakt planering, beräkning, snabb mätning, effektiv implementering, praktisk dokumentation och verifiering. Oavsett om du ska förbereda ett altanbygge eller om du behöver ta reda på om den nya soffan får plats i vardagsrummet har du stor nytta av en digital lasermätare. I stället för att trilskas med bångstyriga måttband och ärrade tumstockar kan du hålla upp avståndsmätaren, trycka på knappen och läsa av displayen. Som en bonus får du fler funktioner, som att räkna ut areor och volymer eller skicka mätningarna till en surfplatta eller smarttelefon.

Avståndsmätarna är mycket populära bland exempelvis arkitekter, byggare och kommuner. Laseravståndsmätare blir allt vanligare även bland privatpersoner eftersom fler och fler inser nyttan och tidsbesparingen med detta instrument.

Andra fördelar med avståndsmätare är att det gör ditt arbete med ekonomiskt då du kan fastställa den exakta mängden material du behöver. Dina resultat sparas automatiskt vid mätning så att du kan lagra din data. Du kan även redigera, visa och överföra dina digitaliserade mätningar till en annan enhet med smart konnektivitet.

Leica är världsledande som tillverkare av distansmätare och Proffsmagasinet saluför hela Leica Disto sortiementet och även utmärkta avståndsmätare från Bosch. I sortimenten finns allt från enklare modeller till mer avancerade instrument med funktioner som Bluetooth och mätning av lutningar.

Kolla även in vårt sortiment av golfkikare. Instrument som mäter avstånd på längre distanser, med en noggrannhet på cirka en meter.

Här kan du läsa mer om sådant som är "bra att veta om lasermätare". Här har vi har även samlat information om hur man mäter en bostadsyta.